Ti mit tennétek a helyemben? Elég rossz helyzetben vagyok. Többi lent.
Rossz döntést hoztál!Csak mire te is rádöbbensz erre késő lesz.
Még egy gondolat,pár hónapja ment ki az egyik ismerősöm Hollandiába a jobb munka-megélhetés reményében.
Vitte a családját is,egy 6 hós babájuk van.
2 napja jöttek vissza.Nincs munka,nem tudnak kint megélni.
Most a szülőknél húzzák meg magukat,semmijük sincs...
Kívánom,hogy ti ne járjatok így!Bátor vagy,hogy vállalod őt,még ha nyomorban is kell élnetek...
Nem gondolom, hogy kevesebb munka lenne kint, vagy bárhol máshol, mint itt Borsodban, ami egyenlő a 0-val. Ha már kint van az ember, sokkal könnyebben tud munkát találni szerintem. Az én párom ráadásul kész helyre megy ki. Még aznap meglesz a SZOFI száma, következő héten már tud kezdeni. Ha mégsem lenne jó, szedi a sátorfáját, átmegy egy másik városba, ahol van ismerős, akkor ott fog sikerülni valami. Elég sokoldalú, sok mindenhez ért, az építőiparban nincs olyan munka, amit ne tudna csinálni. Nem hiszem el, hogy nem lehet kint megélni. Ettől minden jobb. Én két éve keresek munkát, mióta a gyedem lejárt. Diplomám van, szakmám van. Mégsem kellettem sehova, mert itt a gyerek, és kicsi. Amíg nem volt, addig az volt a baj, mert a szemembe megmondták, hogy nekik nem éri meg, hogy felvegyenek, belefektessék az időt, a pénzt, aztán tőlük menjek szülni és kereshetnek a helyemre mást. Most, hogy van, most az a baj. Akkor hogy csináljam jól? Az utóbbi fél évben már letagadtam a diplomát, de a gyereket nem tudom. Az összes létező nagyáruházba be volt adva (az első szakmám kereskedelmi), naponta többször böngésztem az álláshirdetéseket, napi átlag 10 emailt küldtem el, még csak válaszra sem méltattak sokszor. Ettől nem lehet rosszabb szerintem sehol sem.
De tényleg ne legyen igazad (nem bántásból), és sikerüljön!
Ja! Az előző írásomból kimaradt talán a legfontosabb: úgy jön a második, hogy gyerekre az esélyem 0% volt, hiszen megmondták, hogy ne is reménykedjek. Hát, mi ez, ha nem egy (két) kisebb csoda? :)
Gratulálok, szerintem jó döntést hoztál! Boldog babavárást kívánok neked és remélem sikerrel jártok Hollandiában.
A többi kérdésnél a nagy többség abortusz ellenes. Nem értem, vagy mindig változnak a vélemények...
Mi Angliában folytatjuk az életünket. Már 4 évet dolgoztunk kint, de 2 évre haza kellett jönnünk. Külföldön sincs kolbászból a kerítés, de aki akar az talál munkát. Szerintem ez Hollandiában is így van.
Ne foglalkozz a negatív emberekkel, hidd el jobb életetek lesz! :) (15-ös voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!