Ti mit tennétek a helyemben? Elég rossz helyzetben vagyok. Többi lent.
14-es vagyok
Akik azt írják, h a kérdező tartsa meg az anyagi nehézségek ellenére, azok ez t olvasták?
"Tele vagyunk adóssággal, hamarosan árverezik a lakást is."
Ti most komolyan bevállalnátok egy babát úgy is, h lehet, hamarosan fedél se lesz a fejetek felett? Ti kitennétek ennek egy csecsemőt?
Igen, 23-as. Mert lehet, hogy nem lesz többé lehetőség, ráadásul sosem bocsátanám meg magamnak, hogy elvetettem. Életem végéig azon gondolkoznék, hogy vajon milyen lett volna....
Ha meg soha többé nem esnék újra teherbe, akkor mehetnék pszichiáterhez, mert nem tudnám feldolgozni, hogy megöltem, aztán ő volt az utolsó lehetőség. Bár én már az abortusz után ott lennék.
Mindenki bánja, aki ott volt, és eltelnek évek, aztán levadássza az embert a múltbéli hibája és élete végéig kesereg.
Én is albérletben lakom, sok adósságom van, végrahajtáson is van és fújjanak a hátsómba.
Akárhogy is van, szükségem van családra.
Akkor most kössem fel magam mert végrehajtásom van? Menjek zárdába és ne legyen férjem és családom?
Megmondtam a hivatalban is, nincsen és kész. Bár nekem nem tudnak árverezni semmit...
angyalok válasza
Nem tud albiba menni, ha adósságai vannak. Ez azt jelenti, h nincs pénze.
Utolsó
Azért, mert te ilyen felelőtlen vagy, h nem érdekel, hogy veszélyezteted a gyereke(i)det, mert neked család kell mindenáron, az egy dolog, de ez azért nem követendő példa.
Azért halkan megjegyezném, hogy létezik egy Családok Átmeneti Otthona névre hallgató intézmény, ami azért jött létre, hogy a nehéz helyzetbe jutott családoknak átmenetileg legyen hol lakniuk.
Úgy tudtam, hogy anyagi okok miatt nem lehet egy gyereket elvenni a szüleitől.
Én nem vetetném el, de nem vagyok a kérdező helyében.
Sanszos, hogy neki ez a baba az utolsó esélye arra, hogy gyereke legyen. Szerintem bánná élete végéig, de ez az ő döntése lesz, és akárhogyan dönt, ő viseli a következményeket.
Mindegyikőtöknek igaza van. Az biztos, ha elvetetem, 1000%, hogy több nem lesz, és életem végéig bánnám. Apuka pedig azért megy ki, hogy amíg nem árvereznek, összekaparjon annyit, hogy a végrehajtónál részletfizetést tudjunk kérni. Erre van még kb. 4 hónapunk. Eddig nem volt repjegyre pénzünk, most sikerült végre. Ha most nem megy ki, akkor sosem.
Ebbe a védekezés-dologba nem mennék bele. Én az első előtt letettem róla, és tényleg derült égből villámcsapásként jött. Mindegy is. Az eszem azt mondja, hogy nem kell, nem kell neki is szenvedni ebben a nyomorban. A szívem meg teljesen mást mond. Köszi a véleményeket mindenkinek!
Barmennyire nehez nem nem tartanam meg ilyen korulmenyek kozott. Nem tennem ki a gyerekeimet annak, hogy lehet meg fedel sem lesz a fejuk felett.
Ne tartsatok meg semmikeppen, meg eshetsz teherbe, remenykedni kell. Ha meg sem akkor annak ugy kellett lennie. Mindenesetre jozan esszel ez nem olyan korulmeny, hogy babat lehessen vallalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!