Ti mit tennétek a helyemben? Elég rossz helyzetben vagyok. Többi lent.
Marmint en akkor sem hezitalnek, ha lehetne barmikor, de figyelembe veve, hogy az orvosok szerint nem lehetett volna egyaltalan, raadasul 33 eves vagy...
Ha most nem, akkor mikor?
Tudom, nem vagyokt túl pozitív, de mi van ha az egyik beteg lesz? GYógyszer kell, kezelésekre kell vinni. Persze elvileg tb, de valóban iszonyat drága.
Ha pedig egészségesek: meddig lesznek azok elegendő hús, gyümölcs, zöldség nélkül? Ha nem lesz tejed, miből veszel tápszert? Vagy kap majd tejet? Rendes cipő, kabát - ezek mind ALAPDOLGOK egy gyereknek.
Én nem tartanám meg.
Azt viszont, hogy nem védekeztetek, nem minősítem.
A kérdésedben a választ is megadtad,te magad!
"Ennek az egynek sem mindig tudunk megadni mindent, mi lesz kettővel?"
Szóval pontosan tudod te is,hogy mit kell tenned.
Te sem akarod,hogy nélkülözzön a második babád.
Inkább amit kerestek költsd a 4 évesedre,és neki adj meg mindent!
Nem tartanám meg. Lehet, a férj örül neki. Most. Mert még nem jelent költséget. De ha már az elsőnek se jut mindenre, tuti nélkülöznétek és az meg szétrombolja a kapcsolatot a férjeddel, szétrombolja a családot...megy majd a hibáztatás, h "te mondtad, h tartsuk meg, én nem is akartam, stb...A pénztelenség nagyon sok rosszat kihoz az emberből. Láttam, mert benne voltam. Nagyon szegény családból származom. Én a már meglévő családomat nézném, h annak legyen meg mindene, ami kell, ezért küzdenék. A hollandiai munka elsülhet jól is, de rooszul is. Én azt mondom, mindig a legrosszabbra kell készülni, így csak pozitív csalódás érhet.
A döntés a tied, neked kell meghoznod.
Én megtartanám. Nem értelek, mert azt írtad csoda volt az első baba is. Akkor ha most megint csoda történt, miért akarod eldobni? Plusz testvért is akartok. Mikor, ha nem most?
A kisfiadtól maradtak ruhák? Ha nem, baba börzéken pár száz forintokért tudsz venni jó holmikat. Mi is sokszor veszünk onnan.
Mindig mondják, de igaz is, hogy ahol háromnak jut étel, ott négynek is. sokan azért szülnek csak egy gyereket, hogy mindent megadhassanak neki. De egy testvér talán fontosabb, mint egy új laptop.
Még egy gondolat: van egy barátnőm, akinek a szülei is úgy gondolkodtak, hogy egy gyerek legyen, de annak mindent megadnak. Barátnőm 28 éves volt, mikor meghalt anyukája, majd fél év múlva váratlanul apukája. Ő most sajnálja, hogy nem maradt rokona, csak távoli, meg a férje családja...
15-ös
Ők nem azért félnek a 2. babától, mert egynek akarnak mindent megadni, hanem azért, mert már az elsőnek se tudják megadni mindig, ami kell.
Én mit tennék a te helyedben? Mert ezt kérdezed. Én megtartanám a gyereket. Mert én, nem tudnám elvetetni. De ez én vagyok. Éppen ezért inkább nem írom le a véleményem teljesen.
Te meg a saját életedet éled, saját döntésekkel, hibákkal és örömökkel. Ez a döntés a férjedé és a tiéd. Hiszem, hogy jól döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!