Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csókoljak meg egy fiút egy buliban?
Ha már beszélgettek egy kicsit utána simán. Én szerintem jól fogadnám, hogyha egy lány csak úgy megcsókolna.
Na ebből mondjuk látszik, hogy még életembe nem kerültem közelebb barátságnál lányokhoz. :(
Hat ha nem vagy csunya es nincs baratnoje se akkor csinald
Valahogy tancolj oda a kozelebe oleld meg es mehet a csok max azt mondod sokat ittal
Hat szerintem a száddal csináld...
De viccet félre téve fejbe biztos nem rúg... Max meglepődik és ha te is bejössz neki külsőre akkor vissza csókol... De szerintem az elottem szolo mondta jol elobb kozeledj hozza es nezd a reakciót... (testbeszed)
Hát ezt a helyzetet nem igen tudom elképzelni. :D
Azt írod, hogy aztse tudja ki vagy, szerinted hogy nézne ki,hogy egy idegen csaj megjelenne és megcsókolná? Ahogy a többiek is írták próbálj először beszélgetni, ismerkedni, táncolni vele aztán jöhet a többi.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!