Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Részegen szerelmes lettem egy fiúba, akinek igazából már az arcára is alig emlékszek, és kb 1 hete buliban ismertem meg, és nem volt köztünk semmi, de belezúgtam. Mit tegyek?
A fejemből se tudom kiverni.
És az egyik barátjának elmondtam, de mondtam neki hogy ne adja tovább.
15L és ő 16(F)
1. Nem kellene lereszegedni 15 évesen
2. Ez nem szerelem, főleg, hogy nem emlékszel az arcára...
3. Szinte 100%, hogy elmondta a haverja neki
Nem szoszerint nem emlekszek az arcrara, hanem pl a szeme szinet nem tudnam elmondani
Azert persze nem vak szerelem
Egyebkent irtam ra, de nem sokat beszelunk par szot valtunk de a bulin kivul massal nem tudok ra irni..
Vagyis felek
Már máskor buliban (azért nem vagyok nagy ivós stb., de persze szünetekbe néha elmegyek) is volt alkohol szerű szerelem
De ez teljesen más, mert úgy érzem ő nekem talán a tökéletes
Nagyon rendes, megbecsüli amilyen van
És nem ilyen egyájszakás is,ami számít mert én még szűz vagyok, és nem sok (sőtt...) fiú van hasonló mint ő
BOCSANAT nem fert ki egybe
Nos az, hogy szűz vagy pozitívum a mai fatalághoz képest.
Igazábol ha te tényleg úgy érzed, hogy szereted... vagy ... bocsi inkább azt írom, hogy kedveled és többet érzel iránta mint barát vagy ismerős... sajnálom én nem hiszek a hirtelen fellobbant szerelembe... Talán az lenne a legegyszrübb, ha modjuk beszélnél vagy írnál neki, hogy nincs e kedve elmenni veled meginni egy kávét vagy beülni egy moziba... mondjuk ki nyíltan: HÍVD RANDIRA. Beszélgethettek közben és megismerhetitek egymást. Szerintem nem kell agódni azon, hogy mit mondj neki az majd úgyis spontán fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!