Lehet egy fiú (14) és egy lány (13) csak nagyon jó barátok? Szerintetek szerelmes belém? Mert én teljesen belezúgtam (ő nem tudja)
Figyelt kérdés
Napi minimum 3-4 óra chat,közös hittan órák heti többször is,szokta like-olni a képeimet,mindent tudunk már a másikról,2 hónapja ismerjük egymást,általában xd-t ír,de tud komoly is lenni,mindig nekem kell rá irni!!2013. nov. 1. 19:27
2/6 A kérdező kommentje:
jól van hát!!:D de csak szórakozunk rajat,sajna kötelező!!:/
2013. nov. 1. 19:33
3/6 Bogee123 válasza:
ha az egyik fél többet érez, akkor már nem barátság..
4/6 A kérdező kommentje:
De ő lehet belém szerelmes vagy csak haverkodik velem??
2013. nov. 2. 08:59
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem szerelmes beléd csak a barátod!Barátnőmnél is így van, a fiú teljesen bele van zúgva de a bnőm csak a barátja. Azért szokta lájkolni a képeidet mert jóban vagytok és jók a képeid, nem azért mert tetszel neki.. De mondd el neki szerintem ,hogy szereted ha ennyire szerelmes vagy belé... ki tudja lehet hogy nincs igazam.. ;):) 13/l
6/6 A kérdező kommentje:
köszi;D
2013. nov. 9. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!