Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lánnyal beszélgettem egy buliban . Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Nos egy lányhoz odamentem aztán kihívtam mert hangos volt a zene aztán kb. 30-40 percen keresztül beszélgettünk amikor is az egyik barátnője odajött és mondta hogy menniük kell :). Egy iskolába járunk és amikor látom hogy jön velem szembe akkor elfordítja a fejét vagy a lépcsőn lefelé néz stb... Szerintetek tetszek neki ? Valamint így is köszönjek neki ha nem néz felém ?2015. dec. 1. 19:32
1/8 anonim válasza:
Hát,szerintem köszönj neki,aztán lesz ami lesz...és ha jó volt vele beszélgetni,akkor beszélj vele többet!Nem tudom ennyiből megmondani,hogy tetszel -e neki,csak azt tudom tanácsolni,hogy mindenképp köszönj neki/beszélgess vele többet! :) (bocsi a szóismétlésekért)
2/8 A kérdező kommentje:
Igazából amikor beszélgettünk akkor mindig a szemembe nézett és mosolygott és szerintem ő javasolta hogy menjünk ki beszélgetni (de erre már nem emlékszem pontosan)
2015. dec. 1. 19:54
3/8 A kérdező kommentje:
És nem úgy beszélgettünk hogy én végig kérdeztem hanem gördülékeny volt az egész.
2015. dec. 1. 19:54
4/8 anonim válasza:
Hát,ha a szemedbe nézett,és mosolygott,akkor elég valószínű,hogy nem vagy számára közömbös...és ha meg gördülékeny volt a beszélgetés,akkor meg sok közös témátok lehet,továbbra is csak azt tudom javasolni,hogy beszélj vele többet :)
5/8 A kérdező kommentje:
És elképzelhető azért nem néz rám amikor lát mert zavarban van vagy ??
2015. dec. 1. 20:33
6/8 anonim válasza:
Igen,simán lehet.Más magyarázatot nem nagyon találok rá.
7/8 anonim válasza:
Vagy csak be volt rúgva. Vagy te voltál beállva. Vagy mindketten. Nem minden buli után lesz meg a csaj. :)
8/8 anonim válasza:
Szerintem, ha arra nem veszi a faradsagot, hogy egyaltalan rad nezzen, hagyd a pics*ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!