Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mi? :D beszélgetek 3-4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mi? :D beszélgetek 3-4 hetet 1 lánnyal és utána valahogy leszarnak mostis volt 1 lány napi 3-4 órát beszélgettem vele több mint két hónapig mostmeg semmi :D:D Ez kb mindig így van de miért?!?!

Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Mert csak beszélgetsz velük, megunják.
2015. febr. 12. 20:09
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Megunják, ahogy az egyes mondja. Ha akarsz is tőlük valamit lépni kell, találkozni.
2015. febr. 12. 20:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Én meg a pasikkal járok ugyanígy... ki érti ezt?
2015. febr. 12. 20:11
 4/9 anonim ***** válasza:
#1-#2: tök jól elbeszélgettem egy csajjal, majd mondtam, hogy találkozzunk, erre ő benyögte, hogy nem akar senkivel se találkozni, mert jobb szeret egyedül lenni..hagytam is a fenébe :D ezzel kezdjetek valamit..
2015. febr. 12. 20:13
 5/9 anonim ***** válasza:

2-3 hét után szerintem nyugodtan hívd el találkozni.

(én igazából 1 hét után örülnék egy találkozásnak, minek húzzuk a dolgokat?) Ha nem akar akkor nem pazarolod rá tovább az idődet. Ha akar, akkor nyert ügyed van. :)

2015. febr. 12. 20:21
 6/9 anonim ***** válasza:

Lépni kell papa. :))

Ha komolyan kialakulóban van valami, személyes tali, randi, stb. Beszélgetéssel senki se váltotta meg a világot. Ha akarod, tessék szép lassan rányomulni. Persze hogy megunják hogy csak beszélgetsz velük, ahelyett hogy baszélgethetnétek is. :)) Poén volt, de a lényeg ez.

Tessék rástartolni, 2-3 hónapos beszélgetés közben már tovváb is kellett volna jutni a dumánál.

2015. febr. 12. 20:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Hogy érted hogy leszarnak?
2015. febr. 12. 21:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Élőben beszélgetek velük. Pl ez a csaj akit megismertem élőbe beszélgetünk jó meg minden elhívtam 1 hete moziba aztmondta nem ér rá ,de facen meg már írosgatott:D Tiszta cink
2015. febr. 12. 22:23
 9/9 anonim ***** válasza:
hany evesek?
2015. febr. 13. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!