Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Mit érezhet irántam a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit érezhet irántam a fiú? Mostanában miért nem ír rám magától?

Figyelt kérdés
Régebben folyamatosan ő írt rám, amikor taliztunk odajött hozzám, folyamatosan talizgattunk, most meg már hàrom beszélgetést is én kezdeményeztem. Ráírhatok? Az nem nyomulás ha megint írok neki? Amúgy valahogy mindig összefutunk, és beszélgetünk, suliban is figyel, azt vettem észre. De én meg elpirulok, ahogy ránézek, és elkapom a tekintetem... majd újra visszanézek, és ezt játszuk napokon át... mit gondolhat rólam ekkor?

2016. febr. 25. 21:10
1 2
 11/14 Like23 ***** válasza:
Nekem is volt egy csajom akire mindig nekem kellett írnom hogy beszéljünk... Nem nyomulás ha ráírsz. Sőt az előző kommenthez hozzátéve kérdezgesd hogy mit szokott csinálni (pl.: Sportol-e? , szeret-e olvasni?) és ahhoz próbálj bekapcsolódni. Ha elkezd mondjuk hosszabban írni akkor nyert ügyed van. És amikor szemeztek akkor amikor elfordulsz mosolyogsz ugyebár... Na és amikor elfordítod a fejed akkor tűrd az egyik oldalon a füled mögé a hajad.Nem'tom mért de mi fiuk imádjuk ha egy lány ezt csainálja :D
2016. ápr. 4. 19:59
 12/14 Like23 ***** válasza:
Ja és még hozzátéve biztos hogy tetszel neki... Sőt!!!
2016. ápr. 4. 20:04
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat :)) utolsó előtti válszoló: megfogadom a tippedet, mert hasznos ^^
2016. ápr. 27. 19:24
 14/14 A kérdező kommentje:
Amúgy mindig a menő, sminkelő lányok képét likeolja facen... mondjuk ez nem mindig mérvadó, mert 1x mondta, hogy nem szereti, ha egy lány sminkel. Vagy ez most mi?
2016. máj. 31. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!