Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Érezhet valami irántam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezhet valami irántam?

Figyelt kérdés

Szerintetek tetszem neki?

14 éves vagyok, és van egy fiú az évfolyamon aki tetszik. Eddig nem figyeltem fel rá, kb 2 éve járok már a jelenlegi iskolámba de csak egy hónapja vettem észre. Gyakran szemezünk a folyosón, múltkor tesiórán sorversenyeztünk, ő rácsapott a kezemre (egyáltalán nem fájt, éreztem hogy csak viccből volt) (külön csapatba voltunk) l, mire ránéztem, ő meg rám mosolygott hogy "semmi". Szoktunk szemezni a folyosón, volt amikor mentünk egymással szembe, és ugyanarra akartunk kerülni, mire ő megfogott, és nagyon aranyosan arrébb ,,rakott". Mit jelentenek ezek a jelek? Még sosem beszéltünk. Miért viselkedik így? Nagyon aranyos, de mindenkivel rendes, mégis valahogy máshogy viselkedik velem mint a többiekkel. Túl sokat képzelek a dologba?

15/L

2016. febr. 20. 10:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, elképzelhetõ, hogy tetszel neki , de beszélgessetek, ez így fog kiderülni ;)
2016. febr. 20. 10:45
 2/2 anonim ***** válasza:

WoW. A kérdés alatt 1 évvel idősebb lettél? :P

De am a kérdésre is válaszolva: Szerintem is szimpatikus vagy neki. Ha gondolod, akkor egyszer kezdeményezz te egy beszélgetést és majd kisül belőle valami ;)

2016. febr. 20. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!