Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet valamit irántam?
Figyelt kérdés
Sziasztok 13éves vagyok és van egy fiú az osztályunkban aki nagyon helyes és bejön nekem,mingog tőlem kér kaját,innivalót,és ma bekisért az egyik teremben mert kért kaját én odadtam neki és azt mondta hogy eddig nem is vettem észre hogy ilyen jó a feneked!!!Szerintetek érezhet valamit irántam vagy nem??2016. jan. 28. 16:16
1/6 anonim válasza:
LoL. Kaját kér tőled, a feneked dicséri... kérlek ne légy buta, ezzel mindent elmomdtam
2/6 anonim válasza:
Lehet csak én gondolom így, de szerintem elég durva 13 évesen ilyet kijelenteni, hogy "ilyen jó a feneked". Én biztos nem lennék oda egy ilyen fiúért...
3/6 anonim válasza:
Kaját kér tőled? XDDD És a fenekedet dícséri 13 évesen? :D Hagyjad ezt a fiút szerintem :D
4/6 anonim válasza:
13 evesen osztalyba csak a kaja miatt kisert be, jo a feneked csodas bok a fiutol:DD
Bocsi az ekezetekert.
5/6 anonim válasza:
Öhmm... Igyekszem kultúráltam megfogalmazni, és kemény leszek:
Ez egy hornon-túltengéses állat... Az Nem igazán az érzelmeI kifejezése, hogy kaját kuncsorog.
Gondolkozz egy kicsit... Szerintem Ezt te seem gonfolyad komolyan.
Nem éri Meg foglalkozni vele. :)
6/6 anonim válasza:
/Szövegjavító billentyûzethasználat lvl 99/
Bocs, elôzô voltam... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!