Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet valamit irántam?
Az van,hogy van egy fiú osztálytársam akit 3 éve szeretek (8.-osak vagyunk) és olyan jeleket (vagy nem tudom miket) ad mintha érezne irántam valamit. Megpróbátam neki elmondani de lefagytam és tudom hogy tudja hogy szeretem de nem mond semmit a dologról. Kb 1 hónapja szakított a barátnőjével...(de ez nem lányeges) Ma pl karácsonyi vásár volt a sulinkba és fent voltunk a korlátnál leültünk a földre és Ő velem szembe ült le...észre vettem hogy nagyon bámul ránézek aztán elfordulok és vissza rá aztán megint el de Ő egyszer sem fordította el a fejét. Egyszer meg kérdezték osztálytársamék hogy tetszik e valaki neki és mikor mondta hogy igen akkor engem nézett. Nem tudom hogy mivan most mert olyan rossz hogy lehet hogy plátói szerelem ez de nem biztos. Ja még azt hogy nagyon jóba vagyunk legjobb barátaim közé tartozik.
Bocsi ha hosszú lett :)
Nem lett hosszú nyugi.
Mond el neki hogy tetsik neked vagy szereted és meglátod hogy hogy érez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!