Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiuk! Ilyen helyzetben mi a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ilyen helyzetben mi a teendo? Erezhet meg valamit irantam? Vagy csak le akkart koptatni? Elore koszonom a valaszaitokat Jaa es valaki elt mar at ilyet?

Figyelt kérdés

Mindketten 17evesek vagyunk es ezelott jartunk de nem tul sokaig es o dobott aztan ujra elkesztunk beszelgetni mert nagyon nagyon sokaig elotte nem beszeltunk,es mar ugy alakult hogy jarunk de azt mondta nem nagyon akkarna velem azt megcsinalni mint elsonek (osszetorni,megbantani) de ossze futottam vele az utcan es egesz vegig csak nezett mintha orulne hogy latt!

De ugyan ugy nem beszelunk.

Es mondta hogy ott a volt baratnom ez kkicsit erdekes volt mert vegul is nem jartunk ugy utolag.

Es azt mondtak baratnok hogy meg szeret ilyesmi,de ha szeretek valakit azt nem utasitom el legalabbis szerintem.

2015. nov. 28. 12:25
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg írni, mert nem értem az egészet!
2015. nov. 28. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!