Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit érezhet irántam?
Figyelt kérdés
Szilveszterezni egy teljesen ismeretlen társasággal mentünk,egy ember volt akin keresztül csatlakozhattunk.És ahogy megérkeztek a csajok megismerkedtem velük.Az egyik csaj már ránézésre szimpatikus volt nekem,elkezdtünk dumálni(bár nem sokat beszéltünk),aztán elkezdett ott ölelgetni,puszilgatni és hozzám bújt.Ez nekem nagyon jól esett mivel hatalmas szeretethiányom van és nem volt még barátnőm 18 évesen,és életemben először kapok ilyet csajtól.Ezt igy is viszonoztam,megdicsértem hogy milyen szép a haja,elhivtam italra de nem akart jönni,amikor csak tudtam előadtam az úriembert,átkaroltam. De viszont később nem tudom mi történt,de ugyanígy odament haveromhoz is,aztán megint odaült mellém.F.szom se érti a nőket hogy mit akar így ezzel,teljesen elbizonytalanodtam mikor odament haveromhoz aztán visszajött hozzám.Valaki mondja már el hogy mit érezhetett irántam meg hogy mennyi esélyem van nála? Mert most nagyon hiányzik az ölelése,az hogy átkaroljam és biztonságban érezze magát. Holnap buliban megint találkozunk.Amugy nem tudom mit rontottam... Mosoly,szemkontaktus mindig megvolt,gyengéden bántam vele mint ahogy egy nővel kell,kedveskedtem neki,bókoltam, viszont ami legnagyobb gond hogy nem sokat beszéltünk,eleinte elkezdtem kérdezgetni,de nekem őszintén nem nagyon megy a beszéd fenntartás,egy idő után elakad,ez a legnagyobb problémám az életemben....Meg.még valami nagyon szerettem volna megnevettetni de hirtelen nem jutott semmi az eszembe ezért ideges voltam és ütöttem mindent,amikor haverommal ült akkor jöttek azok a gondolataim hogy hogy lehetek ennyire béna hogy elmegy tőlem a csaj meg azon rágolódtam egész éjjel hogy mit rontottam el...2016. jan. 1. 08:05
1/3 anonim válasza:
Szerintem a csaj is extra szeretethianyos, es ezert megy es probal megtobb olelest begyujteni....
De am eleg nagy hiba ha nem tudsz kommunikaciot fenntartani, akkor hiaba vagy illedelmes unatkozhat.
Vagy vannak olyan lanyok akik ha fiukkal kerulnek egybe megk.rvulnak....mert vhogy foltunes akarnak kelteni.
2/3 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nagy hiba bennem és nagyon felidegesít ütnék vágnék mindent.Legtöbbször ha hazaérek falat szoktam ütni mérgemből meg mindent ami nem törik :/
2016. jan. 1. 08:28
3/3 anonim válasza:
Nem te vagy a hibás, a csaj egy hülye kis ribi. Hát mi az már hogy odamegy a haverodhoz is, utána meg megint jól jössz te is. Találsz jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!