Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit érezhet irántam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit érezhet irántam?

Figyelt kérdés

Nagyon bonyolult és hosszú a közös történetünk, ezért nehéz már nekem is megérteni őt. Remélem valamit hozzá tudtok szólni. :)

4 hónap járás után, áprilisban szakítottunk. Én voltam a hibás, túlságosan féltékeny voltam mindenkire aki találkozott vele. Hibákat folyamatosan elkövettem, és ez már a megromlott kapcsolatból még rosszabbat csinált. Szakítás után még beszéltünk egymással, meg is próbáltuk helyrehozni, de reménytelen volt.

Nem beszéltünk, jobban találtuk ezt az utat. Később bocsánatot kértem tőle, mivel elég csúnya szavakat mondtam rá nyilvánosan mások előtt... Ezt az üzenetet sajnos nem kapta meg.

Nyáron újra elkezdtünk beszélgetni, és végül oda jutottunk, hogy érdemes lenne megpróbálni, ám egyik pillanatban megtorpant, és jobb lenne ha nem... Októberben ugyanez történt, majd határozottan nemet mondott. Ezután visszavonultam, de ő rámírt 2 hete. Összeveszett pár barátnőjével, én pedig elkezdtem finoman kérdezgetni, hogy a döntésében, hogy ne kezdjük újra valaki befolyásolta e, és a sejtésem bebizonyosodott... A legjobb barátnője lebeszélte folyamatosan.

Majd ezt mondta: "Sajnos van valaki aki ebben befolyásolt, tudom, rosszul döntöttem, és nem így kellett volna történnie... Nemtudlak elfelejteni, és lehet te sem engem. Most túl sok van rám, remélem lesz időm áttgondolni dolgokat egyedül hideg fejjel".

Ezután egyre többet beszél velem, és ha nem vagyok neten, akkor felhív vagy dob egy smst, hogy ha van időm jólenne ha felmennék.

Én szeretem, ezt megint leírtam neki (sajnos személyes tali esélye 0, esetleg januárban) ezért fbn tudok csak vele beszélni.

Szerintetek érezhet még valamit, de úgy igazán? Meglehet még egyszer próbálni, és a hibákból tanulva azokat újra nem elkövetni? Működhet ez még köztünk? Életemet adnám érte...

2015. dec. 20. 12:47
 1/3 A kérdező kommentje:
F/16 L/15
2015. dec. 20. 12:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg , ezek szerint szeret szóval hajrá !
2015. dec. 20. 16:44
 3/3 hamika12 válasza:
Jótanás elöször is szokj le a féltékenységröl anál roszab nem kell.Igen érezmég valamit de az nem bisztos hogy szerelem inkáb csak talán hiányérzet de ez nem bisztos asztmondom hogy kicsit légy erösebb és kezdjétek ujra ahogy kivettem a szavaidbol te fiu vagy jo volna tudni hogy kb menyi idös meg stb vagytok kiváncsi vokk a fejleményekre megírhatnád :)
2016. jan. 7. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!