Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit érezhet irántam a fiú? Mostanában miért nem ír rám magától?
Kedves 1. a vok és a vagyok között csupán az "agy" a kűlönbség! :)
Egyébként jól írta az 1., mert én is ezt szoktam csinálni ha valakibe beleszeretek.
Lány vagyok szóval azt sem tudom minek válaszolok XD
a lényeg h szerintem sem nyomulás, illetve próbálgass tovább a szemébe nézni, tudom h elsőre cikinek érezheted és akaratlanul is elnézel de akkor legalább mosolyogj ha elnéztél. ahogy észrevettem a fiúk szeretik ezt a "bámuljuk egymást mosolyogva amíg beleőrülünk" játékot érted mire gondolok :D
mindenesetre sok sikert nektek !
Igen, tetszel neki.
Írj neki nyugodtan, hisz az sem volt nyomulás mikor ő írt rád.
Nézz hosszas abban a szemébe, ha elsétálsz a folyosón.
Hajrá:)
Nálam ugyan ez volt egy lánnyal. Általában én írta rá, de párszor ő is. Az elején amikor beszélgettünk elég sokat írt kérdezett stb. Viszont kb rá 1 hónapra már egyáltalán nem beszéltünk. Ha én nem írtam rá akkor szerintem soha sem. 2 maximum 3 szavas válaszok, semmi kérdés a végére meg csak a szokásos Láttam. Na ő ignorált engem.
Az általad leírt személy viszont nem. Lehet csak nincs ideje.
Írj rá örülni fog. Kérdezd meg van e ideje beszélgetni, ha van akkor nyert ügyed van.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!