Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Emberek, ilyen létezhet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek, ilyen létezhet?

Figyelt kérdés

Ha egy fiúval akárhányszor összenéztek valami furcsa érzésed van? Hogy lehet úgy tetszés, hogy még nem is beszélt vele, de még külsőre se kifejezetten tetszik neki?

Vagy csak azért, mert régebb óta távolabbról ismeritek egymást? Soha egy szót nem beszéltek. De összenéznek.

Ez mi lehet, mégis?

2016. febr. 25. 21:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem értem. Most akkor tetszik vagy nem?
2016. febr. 25. 21:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a 'tetszés' előtti állapot. Már felfigyeltél az illetőre,de még nem történt semmi. Viszont az ha összenéztek egy jó jel,hiszen az azt jelenti,hogy ő is észrevett téged. Szerintem kezdj egy beszélgetni vele,azzal nem nyúlhatsz mellé. Hajrá!
2016. febr. 25. 21:18
 3/5 A kérdező kommentje:

Első: ez az, hogy nem értem. Mert nem ismerem őt, hogy milyen ember belülről, de kívülről sem kifejezetten tetszik. De amikor összenézünk.. az olyan különös :D nem tudom jobban leírni.

Utolsó: köszi, csak az kicsit bonyolultabb...

2016. febr. 25. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is tegyél vele egy próbát.Nincs semmi vesztenivalód.Amúgy hány éves vagy?
2016. febr. 27. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Neharagudj lehet én vagyok pihent elméjű most de nem igazán értem.xd (semmit nem aludtam ma szval valószínüleg én vagyok nagyon fáradt most szval bocsi)

Te most a fiú vagy vagy a lány és hány éves vagy?

És ezekk az összenézések hogy is történtek?

2016. febr. 28. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!