Létezhet olyan technika, amivel az emberek tudatát kikapcsolják, és öntudatlanul agresszív cselekedeteket hajtatnak végre velük?
A terrormerényletekkel kapcsolatban kérdezem. Ugyanis nemrég megjelent egy cikk az Indexen, ahol azt írták, hogy a Bataclanban történt merénylet túlélői arról számoltak be, hogy robotként viselkedtek a merénylők. [link]
Aztán sorra lehet hallani, hogy valaki az USA-ban bekattan és mindenkit a környezetében legyilkol. Ezeknek az embereknek az ismerősei mind azt mondják, hogy ezt soha nem gondolták volna az elkövetőkről. Csak az idén az USA-ban 350 olyan elszabadult lövöldözés volt, ahol legalább négyen meghaltak, szerdán kettő is. [link]
Tegnap láttam egy filmet, amiben egy olyan technológiát fejlesztettek ki, hogyha a telefonon egy hangot lejátszanak még a legbékésebb embereknek is, akkor az azt hallók minden kontrolljukat elvesztik, maximális agresszióval és zéró gátlással esnek a környezetüknek. https://www.youtube.com/watch?v=1G_siVTTJO4
Létezhet ilyen találmány, vagy csak a képzelet szüleménye?
Hipnózissal szugerálható olyan később végrehajtandó cselekedet, amely trigger jellel indítható. Lehet vitatkozni, hogy a hipnitizált személy nem fog végrehajtani az erkölcsi beállítottságával össze nem férő dolgot, de ez véleményem szerint előkészíthető, erre való a felkészítési időszak, ahol agymosás jellegű tréninggel hozzázigazítják a páciens erkölcsi beállítottságát a végrehajtandó cselekményhez. Illetve, ha eleve arra hajlamos személyeket választanak ki, akkor még hozzázigazítani sem nagyon kell.
Ezen kívül, a terrorcselekményt végrehajtó személyek tudtommal sok esetben drogok hatása alatt állnak.
Én úgy tudom, elektrosokkal elég jó eredményeket/agymosást lehet elérni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!