Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elkezdesz valakibe beleszeretni, azt hogy lehet visszafordítani mielőtt elmélyülne?
Hát az nehéz lesz... a szíved irányít, és nem az eszed...
De sok szerencsét. Lány vagy?
Figyelj, bekerültem egy új osztályban, első látásra megfogott az egyik srác tekintete, szép lassan a hónapok alatt rá kellett, hogy jöjjek, hogy nagyon helyes, aztán rájöttem, hogy bazi jóképű, aztán bevallottam, hogy tetszik, bejön és végül olyan közel kerültünk egymáshoz, amíg meg nem ismertem belüről. Rájöttem, hogy milyen jólelkű, jószívű, jó fej, hozzá hasonlót soha nem láttam, nem ismertem, tényleg soha.
Végül rájöttem arra, hogy életemben először szerelmes vagyok, próbáltam hesegetni a gondolataim, de minél jobban próbáltam annál jobban elmélyültek, nem tudtam éjszaka csak rá gondolni.
És bár nagyon nem kéne, hogy ezt tegyem, mert van rá ezer ellen ok arra, hogy miért ne, és a ezzel szemben csak egy van, hogy miért kéne...mert szeretem.
S nagyon fáj, hogy nem lehet köztünk semmi, de ilyen az élet. eddig is meg voltam társ nélkül...
Nehéz lesz irányítanod a szívedet, nagyon kevés olyan ember van aki tudja. Esetleg ha keresel helyette mást akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!