Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha elkezdesz valakibe beleszer...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elkezdesz valakibe beleszeretni, azt hogy lehet visszafordítani mielőtt elmélyülne?

Figyelt kérdés
Olyant kezdek nagyon megkedvelni, akibe nem kéne belehabarodni...
2016. febr. 3. 19:38
 1/9 anonim válasza:

Hát az nehéz lesz... a szíved irányít, és nem az eszed...

De sok szerencsét. Lány vagy?

2016. febr. 3. 19:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Lány :D
2016. febr. 3. 19:42
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem sose sikerült.
2016. febr. 3. 19:42
 4/9 A kérdező kommentje:
És azért Köszi! :)
2016. febr. 3. 19:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Még nekem sem...
2016. febr. 3. 19:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát ez veszett ügy :S én is ezt próbálgatom hogy hogyan lehetne... Terelem gondolataim mas lannyal flortolgetek de csak ugy h ne vegye eszre mert ha igen utana lekoptatna :S probalj haverkodni mas fiukkal olyanokkal akik bejonnek neked! Csevegj haverkodj flortolj aztan csak elfelejted nekem ugy h total bele vagyok zugva egy masik lanyba es mar kezdett tonkre tenni az erzes akkor talaltam ezt a megoldast egyenlore bejon... Persze amint meglatom a masik lanyt egybol lefagyok stb de legalabb csak ugy nem rajta agyalok..
2016. febr. 3. 19:50
 7/9 anonim válasza:
Hát, úgy nehéz lesz, ha mondjuk egy osztályba, vagy egy évfolyamba jártok. Ha egy-két évvel fölötted van, amint elmegy, könnyebb lesz elfelejteni. Ha viszont nem, akkor lörtölgess mással, haverkodj össze fiúkkal, kösd le magad, hogy ne legyen időd rajta agyalni.
2016. febr. 3. 20:06
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! :)
2016. febr. 3. 20:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Figyelj, bekerültem egy új osztályban, első látásra megfogott az egyik srác tekintete, szép lassan a hónapok alatt rá kellett, hogy jöjjek, hogy nagyon helyes, aztán rájöttem, hogy bazi jóképű, aztán bevallottam, hogy tetszik, bejön és végül olyan közel kerültünk egymáshoz, amíg meg nem ismertem belüről. Rájöttem, hogy milyen jólelkű, jószívű, jó fej, hozzá hasonlót soha nem láttam, nem ismertem, tényleg soha.

Végül rájöttem arra, hogy életemben először szerelmes vagyok, próbáltam hesegetni a gondolataim, de minél jobban próbáltam annál jobban elmélyültek, nem tudtam éjszaka csak rá gondolni.

És bár nagyon nem kéne, hogy ezt tegyem, mert van rá ezer ellen ok arra, hogy miért ne, és a ezzel szemben csak egy van, hogy miért kéne...mert szeretem.

S nagyon fáj, hogy nem lehet köztünk semmi, de ilyen az élet. eddig is meg voltam társ nélkül...

Nehéz lesz irányítanod a szívedet, nagyon kevés olyan ember van aki tudja. Esetleg ha keresel helyette mást akkor.

2016. febr. 3. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!