Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek beleszeretni, mit tegyek? 15l
Figyelt kérdés
Interneten megismertem egy fiút 2 hete,azóta minden nap beszélgetünk,meg ha van időnk akkor skypeolunk.
Úgy érzem,hogy most már többet érzek iránta mint barátság,de még nem szerelem. 1 órára lakik tőlem,szóval találkozni maximum hétvégente tudnánk. Félek,hogy beleszeretek és nem lesz kölcsönös. Pedig ő is kedvel. Jajj..mit tegyek? Egyáltalán ha úgy alakulna működne ez a "távkapcsolat"? A srác 1 évvel idősebb. :)
2015. okt. 17. 15:06
1/6 anonim válasza:
Én nem hiszek a távkapcsolatban. A helyedben, akármilyen nehéz is, letennék erről a srácról. 17F
2/6 anonim válasza:
Én is csatlakozom az elsőhöz. Felesleges lenne. Főleg neten ismered, fiatal vagy, messze van. A felnőttek többsége is nehezen viseli a távkapcsolatot.
3/6 anonim válasza:
Fingotok sincs róla hogy mi a szerelem, annyira menthetetlenül sötétek vagytok hogy még egy kamu képbe is beleszeretnétek abban a hitben hogy valóban az az ember ül a vonal túlsó végén.
4/6 anonim válasza:
Hagyd a francba. Ha nem mindig találkoztok, előbb-utóbb meg fog unni és keres mást. Én a helyedbe beszélgetésnél többet nem várnék ettől a kapcsolattól.
5/6 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik!
"annyira menthetetlenül sötétek vagytok hogy még egy kamu képbe is beleszeretnétek"
Köszönöm ezt a szép választ,igazán értékelhető ez az általánosításod.
Mint írtam nem szerettem bele.
Mindenesetre máskor a kérdésre válaszolj. Köszönöm!
2015. okt. 17. 18:14
6/6 anonim válasza:
Ez az 1 óra egyáltalán nem sok. Szerintem ha kölcsönös az érzés felőle is akkor 1 próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!