Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Neten miért lehet beleszeretni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten miért lehet beleszeretni valakibe?

Figyelt kérdés
17/F
2016. jan. 5. 21:03
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
Nem lehet.
2016. jan. 5. 21:07
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
Mintha csak én írtam volna ki a kérdést... 17/f (Szerencsére már kicsit kint vagyok belőle, de még mindig rossz)
2016. jan. 5. 21:07
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom, de ez az érzés egyszer csak úgy jön, még ha nem is ismered nagyon az illetőt, akkor is találsz benne valamit, amit nagyon megszeretsz! :)
2016. jan. 5. 21:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Miért ne?
2016. jan. 5. 21:13
 5/10 anonim ***** válasza:
A személyiségébe simán.
2016. jan. 5. 21:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én neten keresztül 4 hónapig beszéltem egy lánnyal úgy, hogy egy képet sem láttunk addig egymásról. Én igen is beleszerettem. Ha nem beszéltünk olyan volt mintha nem lenne semmim. Aztán mikor megtörtént az első skypeos beszélgetés és láttam, hogy néz ki még a testi vonzalom is kialakult. Szóval igen, bele lehet szeretni ígyis valakibe és azért, mert olyankor nem külső alapján ítéled meg. És ez az igazi szeretet nem az amikor látod, hogy milyen szép a haja, a szeme, milyen jó alakja van. Az csak a testi vonzalom.
2016. jan. 6. 05:44
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

Egyet ertek azzal h bele lehet szeretni mert megtetszik vmi benne....

Ahogy az elozo irta igy is vegzodhet de pl ha meglatod h ronda hidd el gyorsan kiszeretsz belole....

2016. jan. 9. 08:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értek egyet azzal, hogy ha utólag kiderül, hogy Kevésbé az esetem, kiszeretek belőle. Mert nem!

Lehet röhögni, lepontozni, amit akartok.

De komolyan mondom, hogy kb az ízlésem is változott kicsit :D

Belezúgtam valakibe így neten. Eleinte a nevét sem tudtam, őt sem láttam, semmi. Mert ugyebár mindketten tartottunk a hülyéktől, akik errefelé ólálkodnak. Aztán egy szép story folyamán Kiderült kik vagyunk és hogy nézünk ki, stb. Nem tetszett maga az arca. De ahogy rámnézett... Ahogy mosolygott... Oltárian varázslatosá tette a külsejét. És minnél többet látom, annál jobban tetszik. :)

2016. febr. 14. 21:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Az internet lehetővé teszi hogy mikor nem lehetsz a másikkal személyesen akkor is tud vele tartani a kapcsolatot es ha valakivel minden percben beszélsz könnyen belelehet szeretni.Ez inkább abban segít hogy ne a külsőre tedd a hangsúlyt.Persze számomra is fontos a külső de az a kapcsolat ami csak arra épül nem hosszú távú lesz. Bár az olyan embereket nem értem hogy akik full ismeretlenül habarodnak a másikba ugy hogy még képet se láttak egymásról mert az kicsit durva viszont olyan volt már velem is hogy volt egy srác egy suliba jártunk nekem nem jött be randira nem mentem volna el vele viszont irogatott mindig és mikor Unatkoztam vissza írtam neki egyre kezdtem megkedvelni a társaságát éjjel nappal beszélgettünk és azt vettem észre hogy beleszerettem ebből lett egy egy éves kapcsolat is.Szerintem könnyű beleszeretni valakibe ha folyton beszéltek :) amit ugye nettel könnyű .
2016. márc. 3. 22:19
 10/10 anonim válasza:

Kedves 17/F

Interneten keresztül nem lehet bele szeretni senkibe...és csatlakozok az előttem szólóhoz...a személyiséget megtudod szeretni. De azzal meg az a baj, hogy tapasztalatom szerint..senki sem olyan mint a virtuális világban..Tehát most lehet úgy érzed ez szerelem..de hidd el nem az. Találkoznod kellene vele..és akkor tudnád meg, hogy tényleg olyan-e mint neten. Az ilyesfajta érzelmek ki váltó okai lehetnek..a magány..a félelem stb. Te nem szerelmes vagy..csak fiatal..ami ebbe mutatkozik meg..te azt szereted benne..hogy olyan mint amilyennek jobb esetbe egy párt elképzelsz magadnak.

2016. márc. 4. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!