Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elkezdtem beleszeretni valakib...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtem beleszeretni valakibe, akibe valószínűleg nem kellene. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Valaha (2 hónapja) volt köztünk valami a sráccal, de én nagyon elcsesztem a dolgot. Pedig elmondása szerint lett volna esély köztünk komoly kapcsolatra, mert nagyon megkedvelt. De eljátszotam a bizalmát, tudom mert utána nagyon hidegen viselkedett és nem is írt másfél hónapig. Én nem nagyon tudtam elfelejteni őt, már akkor éreztem valamit de magamban is tagadtam, mert féltem hogy mégse alakulnak köztünk a dolgok komolyjá. A lényeg, hogy van egy csomó dolog ami rá emlékeztet: Dalok, helyek, tárgyak, illatok... Testileg is nagyon vonz.

Az utóbbi hetekben megint elkezdtünk beszélgetni, de tartok tőle hogy ő nem úgy gondolja. Régen jó haverok voltunk, de csak Ennyi. Most meg nem is tudom... Beszélgettünk érzelmekről, azt magyarázta akar egy barátnőt. Szó esett arról hogy velem mi van ilyen téren... De vajon mi van?? Ha vele beszélek össze-vissza ver a szívem, ha megérzem az illatát szinte már ve is indulok.

Mi lehet ebből? Megbocsáthatott?

2016. jan. 3. 03:39
 1/3 anonim ***** válasza:

"Én nem nagyon tudtam elfelejteni őt"

O se fogja elfelejteni hogy hogy atbasztad.

2016. jan. 3. 08:19
 2/3 BlackSword ***** válasza:
Mivel játszottad el a bizalmát???
2016. jan. 3. 08:57
 3/3 anonim ***** válasza:

ha érzett irántad valamit, akkor az még mindig ott lehet. 2 hónap nem olyan hosszú idő és az sem biztos, hogy amit nagyon elcsesztél, annyira megbocsáthatatlan volt. még ha tudnánk is, hogy mi volt az, akkor is mindenki máshogyan értékel, vélekedik és érez. amivel eljátszottad a bizalmát, azt egyelőre elfeledtetni próbáld vele, kerülni minden olyasmit, ami miatt eszébe juthat. ha pedig szóba kerül a dolog, akkor őszintén beszéljétek meg.

az ő érzéseit csak akkor ismerheted meg, ha vele tisztázod a dolgot. szerintem jobb, ha nem az ész érvek felől közelítesz és megbeszélni akarod. szervezzetek programokat, töltsetek együtt időt, érezzétek jól magatokat, nevessetek sokat, aztán kialakul hogy vannak-e még érzései irántad, vagy sem.

ha szereted (márpedig úgy fest), akkor ne add fel, teremts neki lehetőséget, hogy viszonozza, keress rá módot, hogy kiderüljön, hogy érez-e még irántad valamit, vagy lát-e rá esélyt a történtek után. lehet, hogy nem jön össze, de akkor legalább biztos lesz. amíg csak magadat emészted és őt nem vonod be a döntésbe, addig csak feladni tudod és úgy esélyed sincs a sikerre...

2016. jan. 12. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!