Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő már több éve aktív egy társkeresőn az valószínűleg túlságosan válogat?
Nem csodára várnak, hanem a tökéletesre.
Az is lehet, már annyira frusztráltak (durva szóval élve, bszatlanok), hogy a férfiak hagyják ott őket mert nem kérnek belőle.
Igazából bármit lehet, de én speciel lesz.rom. Mindenki annyi ideig keres párt amíg akar, ha 100 éves koráig válogat akkor addig.
ez nem arról szól, ki meddig válogat, hanem mikor érez valamit.
elég lehangoló lenne a srácra nézve, aki mellett kikötnék, hogy feladtam, elfáradtam, ezért beérem vele. ti szívesen kerülnétek ilyen helyzetbe?
4,
biztos van ilyen is.
de gondolj bele: még ha valaki talál is magának ott valakit, akit szeretni tud és akar, a többi 3-100-akármennyi férfi számára, akikkel elindult a levelezés, még ugyanúgy csalódás lesz. és úgy tűnik majd, mintha nem érné meg.
sok a hal, kevés a szerelem:)
2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!