Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » :' ( Feladjam a reményeim?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

:' ( Feladjam a reményeim?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon megtetszett egy lány, akivel sokat szoktam beszélgetni, nevetni. Volt egy hét mikor az évfolyamunk elment kirándulni, itt jobban megismertem, igazából ekkor lettem szerlemes belé. Egy nap mélyen megbántották (nem én) és úgy eltűnt a táborban hogy 20 percig nem találtuk. Miután nagy nehezen megtaláltam egy fán, segítettem neki lejönni és elmentünk a tábortűzhöz. Egymás mellé ültünk le, sokat beszélgettünk (bár néha alig lehettett érteni mit mond annyira szipogott). Később elment a "lányokhoz", miután én egy fél perc múlva utána mentem mert sejtettem, hogy nem a lányokhoz megy. Beszélgettem vele és elmmondtam hogy nincs miért szégyenkeznie, jöjjön vissza a tűzhöz. Visszamentünk, még egy kicsit beszélgettünk majd egy kicsitt arrébb mentünk és ott folytattuk a társalgást. Később elálmosodott úgyhogy elkísértem a lányok házához. Úgy váltunk el, hogy mondtam neki, hogy ne csináljob semmi hülyeséget. Aztán következett (egy köztünk már általánossá vált) pár másodperces "csók pillanat" de végül semmi nem történt. Másnap már egész jó kedve volt. Páran elmentünk a játszótérre focizni ahova az a szzemély is jött aki megbántotta a lányt. Amikor ő rúgott kapura és én voltam a kapuban direkt izomból a lány felé rúgta a labdát. Megpróbáltam kiütni a labdát, és ez sikerült is, de éppen csak elkerülte a lányt. Mikor visszaértünk a táborba hallottam a lányok beszélgetéséből egy kicsit: "Hallod a ...... olyan erőset rúgott mint az állat, de a ..... kitolta a labdát bár még így is épphogy elment mellettem a labda! De még mindig a ......-ba (első ... a szövegben) vagyok szerelmes." Ez azért mélyen szíven szúrt azok után ami történt köztünk... Mielőtt felszálltunk volna a buszra megkérdeztem tőle hogy akkor még mindig a ......-t szereted...? Erre sajnos igen volt a felelet. Deh azóta "már sok víz lefolyt a Dunán". Azóta a lány már utálja a ......-t. Később mikor vettem neki egy párnát amin az volt hogy "Szeretlek" és elmondtam neki mit érzek iránta egyszerűen azt mondta hogy egy nagyon jó barátként tekint rám... Azóta nem is gondolkoztam rólunk.... Szerintetek feladjam a reményeimet a lány iránt?, lépjek tovább??? Segítsetek! Kösz hogy végigolvastad a sztorimat! 12/F
2016. jan. 30. 22:47
 1/9 eznemlényeges ***** válasza:
Hát szerintem nincs sok esélyed, de azért próbálkozhatsz ha látsz valamennyi reményt
2016. jan. 30. 22:50
 2/9 anonim ***** válasza:
sajnos van egy rossz hírem a lányok az ilyen idiótákat szeretik
2016. jan. 30. 22:50
 3/9 anonim válasza:
Csatlakoznek az elottem szolohoz a lanyok nem azt szeretik meg aki mindent megadna ertuk hanem azt aki nem is foglalkozik veluk
2016. jan. 30. 22:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Istenem 12 évesen milyen reményeket akarsz feladni?
2016. jan. 30. 22:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Ne. Pont ezért remények, mert bízol bennük amíg csak lélegzel... Szerintem a lány nem merte neked egyértelműen megmondani, hogy szeret. Ha mindezek után nem szeret, akkor nem tudom milyen lány ez...

Viszont szerintem még várj egy kicsit. 12 évesen még jelképesen sem akar pasit. De addig is maradj jóba vele, keresd a társaságát, aztán majd 1-2 év múlva.

Nagyon aranyos történet. Örülök, hogy elolvashattam.

2016. jan. 30. 23:07
 6/9 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: Sajnos igen! :/ De már utálja legalább. Annak is örülök hogy legalább nem egy ilyen idióta után sóvárog
2016. jan. 31. 13:27
 7/9 anonim ***** válasza:
En is pont ennyi idősen szerettem bele abba a leányba, kit meg most is szeretek... Sajnos nem tudtam elérni semmit, de amit tanácsolni tudok az az, hogy maradj mindig mellette. Ne adj neki "Szeretlek" es dolgokat, lehet, csak elijesztened. Mindig segíts neki, s akkor sokkal nagyobb az esélye, hogy sikeres lesz a terved. Remelem, legalább neked sikerül. Csak folytasd azt, amit eddig tettel.
2016. jan. 31. 19:14
 8/9 A kérdező kommentje:

7. válaszoló: Köszi! :blush: Amúgy a lányok azt mondták h akinek adtam a párnát az örült neki. Valahogy így:

"-Amúgy a ...... (akibe szerelmes vagyok) nagyon örült a párnának ez most betalált! ;)"

:"Nekem mondta mivel fog aludni! :blush:":

"-Kérdeztem tőle hogy ezt a törődést vártad a ......-tól (a féregtől aki megbántotta), de kitől kaptad meg? A ......-tól (tőlem). Kérdeztem tőle hogy szereted a ......-t (engem), és erre a válasz egy mosoly volt úgyhogy ez most betalált! ;)"

2016. jan. 31. 21:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Hajra ;)
2016. febr. 1. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!