Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek feladjam a párkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek feladjam a párkeresést? 26/f

Figyelt kérdés

Próbálom megtalálni magam mellé azt aki számomra megfelelő lehet, és én is megfelelő lennék egy lány számára. külsőleg annyira nem válogatom meg a nőket, inkább belsőleg, na meg főleg azt, hogy kerülje a káros szenvedélyeket.

Nem tartom magam rossz embernek, sem külsőleg, sem belsőleg. Egyértelmű az is, hogy nem lehet mindenkinek tetszeni. De úgy gondoltam valakinek majd csak bejövök. Az is igaz, hogy fontos a lánynál is, ne a külsőre menjen inkább, szeresse meg azt ami belül van. Kell a testi vonzalom ezt aláírom, de azért annyira nem teszem magasra az elvárásokat, hogy ne legyen barátnőm. De már kezdem feladni.

Szerintetek inkább feladjam, és koncentráljak másra?

Nem szeretném feladni, de az idő szalad és azért jó lenne már ha valakivel meg tudnám osztani a gondjaimat, és valakivel boldog tudjak lenni. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz párt találni...

2015. nov. 18. 20:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi az, ami külsőnél kizáró ok neked?
2015. nov. 18. 20:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Az ember azért jön össze valakivel, mert jól érzi magát vele. Nem azért, hogy legyen kit lelki szemetesládának használnia. Ez célirányos keresgéléssel sose szokott összejönni, ezt bizonyára te is tapasztalod. Nem kell feladni semmit, de ne is ez legyen életed célja. Majd eljön az a valaki, amikor jönnie kell.
2015. nov. 18. 20:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Tökmind1, hogy feladod e vagy sem, nem ezen múlik a dolog. Velem volt már hogy feladtam, aztán pár hónap után újrapróbálkoztam , majd megint feladtam pár hónapra, aztán megint próbálkoztam, mind2 stádiumban összejött néhány rövidebb kaland, de sosem jött össze egy komoly párkapcsolat sem. Hosszútávon nekem is a belső tulajdonságok fontosabbak egy nőben, de valahogy nincs szerencsém, nem találom azt a lányt akivel összeillenék, akár keresem akár nem. Most jelenleg már azt se tudom ,hogy éppen feladjam e vagy sem:D.
2015. nov. 18. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:

" Majd eljön az a valaki, amikor jönnie kell."

vagy soha nem jön el!

2015. nov. 18. 21:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is most leszek 26 nemsokára. Nekem voltak barátnőim de mind messze lakott. Az egyikkel együtt voltunk 1,5 évet, az nagyon jó volt de én ebbe belefáradtam. Tanulok és bepótolom amit kihagytam az életemből. Sajnos az a tapasztalatom, hogy van néhány rib...c a bulikban aki szinte mindenkire rámászik, de a többség csak a külsőre megy, viszont cserébe általában nekik sincs semmijük a külsőn kívül, ezért nem is túlságosan érdekelnének. A jókislányok otthon ülnek, mivel nekik sem igen van hova menni, álmodoznak és ha jön egy gyökér aki csak kihasználja őket, összejönnek vele mert azt hiszik majd milyen jó lesz. Később általában kiderül, hogy nem. Persze ez nem szabályszerű de nagyon sok ilyen történetet hallottam lány ismerősöktől (akik messze laknak) illetve a volt barátnőimtől elég sok durva sztori van. Nem akarom ezt írni de tényleg túlnyomórészt az van, hogy nézz ki jól vagy/és legyen sok pénzed. Nem számít a felfogás, a gondolatok, az érzések, hogy mi van belül... hogy soha nem csalnád meg és mindenben a legjobbat adnád neki. Ezek manapság nem mérvadó dolgok mert a nők is lusták ismerkedni mindenkinek minden kell azonnal és mindenből a "legjobb". Vagyis amire rányomják, hogy legjobb. Áruként kezelik egymást az emberek. Vannak kivételek, de ennyi idősen már nagy eséllyel nem egyedül vannak ők sem. Ha mégis lenne olyan aki a közeledben van és megfelelnétek egymásnak, soha nem fogtok találkozni, mert hol és hogyan? És mivel a lány interneten nem ismerkedik, de nem is megy sehova... max a buszmegállóban láthatod vagy a munkahelyeteken ismerkedhettek. Az én munkahelyemen nők nem igen dolgoznak és szinte mindig máshol vagyok, de neked sok szerencsét hozzá, hátha sikerül :)
2015. nov. 18. 21:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Na, hát ha feladod, akkor tényleg nem lesz soha senkid. Soha nem szabad feladni. Próbálkozz! Nekem nőként is 5 évig tartott normális valamire való férfit találni. Szóval nőként se könnyebb. A legtöbb pasi vagy csak szexre megy, vagy idővel megcsal. Nagyon kevés olyan van, aki komolyan gondolja.
2015. nov. 19. 20:50
 7/9 anonim ***** válasza:
ad fel,monjál le
2015. nov. 21. 19:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen lehetsz külsőre, de kizárt, hogy olyan ocsmány mint én, a feladás kizárólag a mi privilégiumunk. :)
2015. nov. 21. 19:40
 9/9 anonim ***** válasza:

6. én ilyen vagyok, nem a szexre megyek, és meg se fordulna a fejembe a megcsalás, még ha valami bibi lenne a kapcsolatomba, akkor sem. nagyon érzékeny típus vagyok. nemrég (1 hónap) szakítottak velem, még egyenlőre nem tudtam kiheverni, de nagyon hiányzik, hogy valaki szeressen és szeressem.

Kérdező: sose add fel, előbb vagy utóbb mindenki megtalálja a párját! menni, menni és menni kell előre! 27/f

2015. nov. 21. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!