Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek feladjam a párkeresést? 26/f
Próbálom megtalálni magam mellé azt aki számomra megfelelő lehet, és én is megfelelő lennék egy lány számára. külsőleg annyira nem válogatom meg a nőket, inkább belsőleg, na meg főleg azt, hogy kerülje a káros szenvedélyeket.
Nem tartom magam rossz embernek, sem külsőleg, sem belsőleg. Egyértelmű az is, hogy nem lehet mindenkinek tetszeni. De úgy gondoltam valakinek majd csak bejövök. Az is igaz, hogy fontos a lánynál is, ne a külsőre menjen inkább, szeresse meg azt ami belül van. Kell a testi vonzalom ezt aláírom, de azért annyira nem teszem magasra az elvárásokat, hogy ne legyen barátnőm. De már kezdem feladni.
Szerintetek inkább feladjam, és koncentráljak másra?
Nem szeretném feladni, de az idő szalad és azért jó lenne már ha valakivel meg tudnám osztani a gondjaimat, és valakivel boldog tudjak lenni. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz párt találni...
" Majd eljön az a valaki, amikor jönnie kell."
vagy soha nem jön el!
6. én ilyen vagyok, nem a szexre megyek, és meg se fordulna a fejembe a megcsalás, még ha valami bibi lenne a kapcsolatomba, akkor sem. nagyon érzékeny típus vagyok. nemrég (1 hónap) szakítottak velem, még egyenlőre nem tudtam kiheverni, de nagyon hiányzik, hogy valaki szeressen és szeressem.
Kérdező: sose add fel, előbb vagy utóbb mindenki megtalálja a párját! menni, menni és menni kell előre! 27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!