Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fr@ncot csináljak most? Feladjam, vagy érdemes küzdeni az igasz szerelemért?
Szóval. Kalandos megismerkedés még fél éve. Akkor volt barátom, de a srác nagyon tetszett,minden szinten.
majd ő megismert egy csajt. Aki kirángatta az exéből, es szerelmes lett bele.
én szakitottam barátommal, majd a sráccal egyre jobban lettünk, barátság extrákkal, majdnem összejöttünk, es túllépett a csajon, mikor Felhívta. És ő Elmondta nekem h még érzett valamit, és ezt hagyjuk köztünk. De megint újrakezdődött. Teljesen őszintén tudunk egymással beszélni, minden téren passzolunk. De ő szerelmes a csajba, akivel nem jön össze a dolog. Most ott tartunk, hogy megint azt mondta hogy hagyjuk ezt a kavarást. Mert szerelmes a csajba, aki az összes haverja szerint kattos, és nem érdemes foglalkozni vele.
nekem is volt már ilyen illúzió szerelmem, ezért gondolom, hogy majd csak kiheveri, de ő állítja, hogy ezt a csajt kereste. Pedig mondta hogy velem minden stimmelne, vele meg semmi. És ő sem érti.
Megéri rá várni? Vagy ki fog belőle szeretni? Vagy lehet hogy jól érzi és tényleg ő neki az igazi?
azóta is keres meg hívogat találkozni, de tanácstalan vagyok, hogy lehet e ebből szerelem, ha már egyszer ilyen zűrösen indult.
Te csak azt a másik nőt akarod legyőzni, mert dühít, hogy keresztül húzta a számításaidat. Semmi több. Már magába a kérdésedben is benne van a válasz az érzéseidet illetően.
Semmit nem érzel-szerelmet végképp a srác felé. Csak a düh, és a bosszú vezérel a másik nő felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!