Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen több visszautasítás után feladjam a barátnő szerzést? A többi lent!
Ne csak a tini r***ncokat vedd észre. Keresgélj és hiddel találkozni fogsz majd valakit akinek tetszeni fogsz és ő is neked. ;)
#1 voltam, csak véletlenül elküldtem sorry.
16 évesen 105 kiló az bizony még egy srácnál is túlsúlyos. A legtöbb tinilány nem rajong a túlsúlyos fiúkért.
Ha sikeres akarsz lenni, akkor kezd azzal, hogy lefogysz. Egy kicsit megváltoztatod a külsődet.
Tudod lehetsz bármennyire kedves, aranyos, ha külsőre nem jössz be nekik. A túlsúly nyomos ok az elutasításra.
Szia. Semmiképp se add fel!! Az, hogy azok a lányok akikkel jóban vagy csak a barátot látják benned az egy dolog. De hidd el, hogy sok más lányokkal fogsz még találkozni és a leírásod alapján én 15 éves lányként úgy gondolom, hogy tuti lesz nem is kevés olyan lány az életedben aki többet fog irántad érezni. Most mondjuk itt a nyár. Mozdulj ki, érezd jól magad, ha van kedved menj táborba vagy olyan helyre ahol a korodnak megfelelo lányok is megfordulnak.
Kitartás, sok szerencsét!:)
Kedves Kérdező!
Egyrészt, normális tizenéves lányokat teljesen hidegen hagy a pénz, hát nem az élettársunkat keressük, reális esetben nem most fogjuk megismerni a férjünket, hanem majd sokkal később. Nem számít.
Az eredeti kérdésre visszatérve, persze, fontos a külső, de azért annyira nem. Nem az a lényeg, hogy kockahasad legyen, hanem hogy legyen Benned, a lényedben valami, ami megfog. Legyél kedves, de határozott, tájékozott a világról, lehessen veled beszélgetni. Biztosan találni fogsz majd valakit, aki beléd szeret, csak várj egy picit, van időd :) Nekem csak mostanában jött be egy-két dolog, szóval nem késtél le semmiről. Igazi pasim nem is volt még, csak kalandfélék. Most például egy külföldi sráccal van köztünk valami, de bonyolult, nem megyek bele, ha érdekel, írj privátban :) Ő egyébként nem egy szép ember, de van benne valami elképesztő szexi. Ez kell, ez a láng, vagy szikra, vagy nem tudom. Hogy ne hezitáljak, hanem tűkön ülve várjam, hogy megcsókoljon. És mondjuk aztán meg is tegye :)
Bocsi, kicsit hosszú lett. Hajrá, ismerkedj, légy bátor! Sok sikert! :)
Azért mondták azt, hogy "legyünk csak barátok", mert barátként kezelted őket, ennyi.
Ne add fel, hanem legközelebb vigyél több vagányságot a stílusodba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!