Hogyan hívjam el a barátnőmet fagyizni, ha félek, hogy ellent mond? Csak a viszonyunkat szeretném megszépíteni.12/L
Nemrég volt egy nagyobb veszekedésünk, és nagyon nehezen bár, de kibékültünk. Most nincs harag, csak olyan köszöngetések, egymásra mosolygások, néhány szó váltása, de ez egyáltalán nem a régi. Cserkészek vagyunk mind a ketten, és nemrég volt egy portya, ami egy kicsit "összehozott" minket, de én még mindig nem érzem azt, amit régen, mert hihetetlen jóba voltunk, rengeteg hülyeséget és sztorit csináltunk együtt, és nagyon szeretném, ha visszahozhatnám őt is, meg azokat az időket is... Na jó, ez furán hangzott, de ez az igazság...
Ugyebár nagyon jól ismerjük egymást, még MINDENRE emlékszem, amit régebben mondott, többek között arra, hogy imádja a fagyit. Már múltkor megkértem, hogy jöjjön le velem a térre dumcsizni, de csak egy egyszerű "nem"-et kaptam... Megalázva, semmirekellőnek és szerencsétlennek érzem magam, amikor visszautasítanak, és el szeretném hívni fagyizni, csak félek, megint visszautasít, pedig nagyon régen voltunk kettesben, és én próbáltam már elfelejteni, de nem ment, nem tudtam, és már nem is akarom, mert tudom, hogy van még esély. Hogyan hívjam el fagyizni úgy, hogy ne utasítson vissza? Légyszi, légyszi, légyszi, normális és nem lekicsinylő válaszokat írjatok, ez tényleg nagyon fontos nekem! Szóval, please, normális válaszokat. :'(
Benne van a pakliban,hogy nem fog elmenni.
Lehet,hogy amin össze vesztettek őt eléggé megérintette és idő kell neki. Vagy pedig már abszolút nem olyasfajta kibékülés volt részéről,hogy továbbra is barátok maradtok(bár ezt neked kell tudnod)
Én vesztem már nagyon durván össze legjobb barátnőmmel.Utána kibékültünk,de egy darabig nem akartam vele találkozni,mert túl sok feszültség,harag volt bennem.Inkább attól féltem,hogy oké kibékültünk,de el fogom cseszni,mert beszólok stb és újabb veszekedés lenne.Így kitaláltam vmit mindig,hogy nem tudok menni hozzá,akkor mások városban lakott.Szerencsére sokat melóztam akkor így elfogadta,hogy nem utazgatok este munka után hozzá. Eltelt kb 1,5-2hét mire találkozni tudtunk. Addigra azért lenyugodtam.Bár azóta se teljesen minden olyan mint régen.De azért mi találkozunk rendszeresen,meg minden jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!