Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesen több visszautasítás után feladjam a barátnő szerzést? A többi lent!
Figyelt kérdés
16 éves vagyok. Több lánynál próbálkoztam már de egynél se sikerült vagy csak azt mondták hogy legyünk barátok! Nem vagyok egy szép gyerek de nem gondolnám hogy csúnya vagyok. 185 cm magas vagyok az arcom az nem valami szép de nem is undorító mert azért szóba állnak velem a lányok. Nem vagyok sovány de nem isvagyok 2 mázsa 105 kg körül vagyok magasságom ellenére nincs túl nagy hasam. A lányokkal kedves vagyok és megértő átérzem a fájdalmaikat. A lányokat mindig is úgy kezeltem hogy nekik jobb legyen mint nekem és hogy boldogok legyenek még akkor is ha én nem vagyok az. Miért nem sikerült akkor egyszer se? Mielőtt valaki félreértené ez NEM TÁRSKERESÉSI AJÁNLAT ÉN CSAK SEGÍTSÉGET SZERETNÉK KÉRNI!!!2015. júl. 19. 14:00
11/13 anonim válasza:
Ne a tini ri*ancoknál próbálkozz, hanem átlagos lányoknál, ha már az elmondásod szerint te is az vagy. A saját "kategóriádban" keress, ha így tetszik. Több esélyed lesz. Nem barátként kell őket kezelni, már szinte rögtön az elején nyilvánvalóvá kell tenni számukra, hogy többet akarsz, mert azt hiszik, hogy csak egy aranyos fiú vagy, aki barátkozni akar (true story).
12/13 anonim válasza:
Nem hogy örülnél annak amid van, 185cm magas 100kg egy benga állat lehetsz, mit meg nem adnék h ekkora lehessek...
174cm/60kg 19/f
13/13 anonim válasza:
Két dolog miatt nem kellesz a lányoknak:
"105 kg körül vagyok"
"A lányokkal kedves vagyok és megértő átérzem a fájdalmaikat. A lányokat mindig is úgy kezeltem hogy nekik jobb legyen mint nekem és hogy boldogok legyenek még akkor is ha én nem vagyok az."
Ezeken változtass, és rögtön több sikered lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!