Feladjam a büszkeségemet és kezdeményezzek?
A legjobb barátnômet már 7 éve ismerem, 3 éve vagyunk nagyon szoros kapcsolatban.
Egy hülyeség miatt vesztünk össze - ennek már 2 hónapja.
Hozzám vágta, hogy alkoholista vagyok, én pedig, hogy másról sem tud beszélni mint a fiúkról. Szóval eléggé hosszú a történet...
Nagyon hiányzik, mind a ketten mondhatni "antiszociálisak" vagyunk, csak mi voltunk egymásnak. Hihetetlenül hiányzik, sosem érzem magamat jól más társaságában, jó lenne megint beszélni vele, mert rengeteg mesélni és mondani valóm van...
Mintha a testvérem lett volna.
Azonban nagyon büszke ember vagyok, bocsánatot kérni is ritkán szoktam - azt is úgy, mintha a fogamat húznák.
Egyszer már kezdeményezett, megkérdezte, hogy milyen van az a rendezvény amire nem tudott eljönni, de vele mentem volna. Nem válaszoltam rá...
Rá 2 napra le is törölt.
Elôre is köszönöm a válaszokat.
ha nem írsz neki akkor soha nem fogtok beszélni többé.
Mérlegeld melyik a fontosabb neked, a büszkeséged vagy a barátságotok.
Én is büszke vagyok és hiú, és volt nemrég, hogy nem léptem és azóta se de azért mert elárult, az komolyabb téma.
De ha veszekedés van és nem alapvető probléma és ő már keresett téged, írt neked! akkor miért nem reagálsz neki?
Rajtad a sor! Hé! ne hagyd el el menni végleg ezt a vonatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!