Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy kezdeményezzek?

Hogy kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van egy lány aki nagyon tetszik nekem, de soha egy szót nem váltottunk. Általában csak a buszon szoktam látni mikor felszáll, meg visszafelé suli után. Nincs túl sok barátnőm, akik vannak azokat is csak régebbről ismerem, de mindenképpen szeretnék vele beszélgetni, viszont félek odamenni vagy bármit tenni, mert ha elrontok valamit akkor elrontom az egészet.

Mit tegyek?

2014. jan. 10. 21:47
 1/8 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam: 17 fiú
2014. jan. 10. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Leírod,hogy hogyan néz ki a lány,általában milyen ruhában van?Lehet én vagyok az,ki tudja.xD
2014. jan. 10. 22:08
 3/8 A kérdező kommentje:

Akkor én lennék a világ legnagyobb balekja...

170 cm magas (+/- 10)

neve ismeretlen :)

Zala megyei

vörös hajú

2014. jan. 10. 22:39
 4/8 anonim ***** válasza:

"mert ha elrontok valamit akkor elrontom az egészet"

Mit lehet ezen elrontani? Lehet ez még rosszabb? Csak tépelődsz, míg valaki, egy bátrabb pasi lenyúlja előled.

2014. jan. 10. 22:43
 5/8 A kérdező kommentje:

de nem is ismerem a barátait, és persze tetszik meg minden de most te hogy mész oda egy vadidegenhez és kérdezed tőle hogy: szia akarsz lenni a barátom/barátném?

Másrészt meg mint fentebb említettem nem vagyok olyan bátor mint az átlag, (persze itt az internetes névtelenségnek köszönhetően simán leírok mindent úgysem tudják ki vagyok...)

2014. jan. 10. 22:48
 6/8 anonim ***** válasza:
És hogy jönnek képbe a barátai? Miért kéne ismerned őket? A másik dolog meg: egí csajhoz nehogy má' azzal a szöveggel menj oda, hogy heló, akarsz velem járni? Nem a hentesnél vagy, hogy kilóra megvedd. Kezdj el vele beszélgetni erről-arról, suliról, villamosról, szomszédokról, miegymásról, aztán lassan megismeritek egymást.
2014. jan. 11. 09:59
 7/8 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam de kb van 10 másodperc amíg tudok vele szót váltani... és ez is csak néhanapján van mikor éppen jó busszal megyek...
2014. jan. 11. 11:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben hívd randira.
2014. jan. 12. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!