Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeret engem? Többi lent.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret engem? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nem mindegy, hogy szeret, tetszek neki vagy csak bír. Mert én nagyon szeretm Ő-t. Tudom iylen korban nem lehet valakit ennyire szeretni, de nemtudom elképzelni, hogy lehet ennél jobban szeretni valakit. Ő az osztálytársam, de nyár elején, úgyis ketté válnak útjaink. Megszogta fogni a derekam, már megfogta a seggem, mosolyog rám, szoktuk beszélgetni is. De van egy csaj aki nagyon nyomul rá. Ölelgeti meg folyton odamegy hozzá beszélgetni. De Ő, ahogy láttam, az ölelgetésnek végképp nem örül. És szerintem max barátként gondol rá. Én nagyon sokat szenvedek emiatt, hogy a csaj így nyomul rá. Nagyon zavar. Szerintetek szereti a csajt? Vagy engem szeret? Törin mellettem ül, meg volt már nem egyszer, hogy leült mellém magától szünetben. Meg órákon is, de az csak akkor volt amikor nem volt padtársam, mert beteg volt. És szerintem rendesebb velem mint másokkal. Velem másképp viselkedik...olyan...nem tudom elmagyarázni. És nagyon sok lány szereti. Ő a leghelyesebb srác a sulinkban. Kérdezhettek nyugodtan, hogy csinált még-e valamit ami árulkodó lehet, vagy bármi mást. Normális válaszkat szeretnék. Köszönöm. :) 14/l

2016. jan. 30. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:

"Megszogta fogni a derekam, már megfogta a seggem," :D

Na jó, komolyabban, tisztáznod kell vele. Mi itt nem fogjuk tudni megmondani mit érez. Ha nem akarod hogy mással összejöjjön és fájdalmas legyen akkor beszéld meg vele. Suli után külön. Kérdezz rá hogyan tekint rád...csak barát vagy több lehet.

2016. jan. 30. 10:52
 2/3 anonim ***** válasza:
32%

" Megszogta fogni a derekam, már megfogta a seggem, "

Legyen már benned annyi tartás, hogy kislány létedre nem engeded, hogy a segged taperolják.....

2016. jan. 30. 10:58
 3/3 anonim ***** válasza:

14 éves vagy ha jól látom,és hagyod hogy a segged fogdossák? Gratulálok. Talán ezért nem nyit feléd,nem gondolod? Lehet tesztelni akar hogy mit engedsz és mit nem. Talán nem olyan lányt keres aki mindent enged. Erre nem gondoltál még?

Az hogy te szereted az egy dolog,de közel sem biztos hogy ő is így érez.

Ha annyira szereted beszélj vele erről.

Bár számolnod kell azzal is,hogy ezek után lehet kerülni fog mert nem akar tőled semmit. Esetleg elmondja a haverjainak felvágás képp,azok meg cikizni fognak. Sajnos ilyenek a mai fiatalok.

Neked kell tudd hogy mit vállalsz be. Elmondod e vagy sem.

De minden esetre vigyázz hogy ne taperoljon senki.

2016. jan. 31. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!