Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most engem nem szeret, vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most engem nem szeret, vagy valami mentális problémája lehet?

Figyelt kérdés

A lényeg egyszerű, van egy barátnőm, akinek az apja egyik pillanatról a másikra ki tud akadni. De úgy,hogy megkérdeztük, hogy ott alhatok-e, igent mondott, anyukája nagyon rendes, sütött, főzött, őt imádom, de a lényeg! Már feküdtünk, tv lekapcs, kezdtük volna egymás testét feltérképezni, mikor az apja beront és azt mondja, hogy szedjem a holmimat, és takarodjak hazafelé. 0:28 körül lehetett, tehát éjszaka.. Aztán a másik nap bocsánatot kért, én elfogadtam, bár nem tudtam mire vélni, de ma meg a lányával üvöltözött, hogy mi az, hogy ő pasizik, hisz még tök fiatal (16 évesek vagyunk, lassan mindketten 17-be lépünk.). A legutolsó eset az volt, mikor meghívtak egy családi ünnepségre, vendéglőben voltunk, ki mentünk sétálni, az apja MEGENGEDTE, aztán utánunk jött kb 3 perc múlva, és az utcán mindenki előtt ordibált a lányával, hogy mit képzel magáról, hogy csatangol, meg stb.. Hozzám mondjuk nem szólt akkor, de csak összenéztünk a b.nőmmel, és nem vágtuk hogy mi van. Most se..

Tehát ez mi a fa*z? Anyukájával beszéltünk, ő azt mondta ezek a dolgok azóta vannak, amióta járok a lányával. Most két dologra jutottunk: Engem utál, csak próbálja megjátszani, de sokszor kikel magából, mert nem bír elviselni, vagy mentálisan kezd tropa lenni. Sokat dolgozott/dolgozik, és sose bántotta a családját, nem iszik, vagy csak keveset és ritkán,szóval egyáltalán nem egy elmebeteg típus. Nem értem. Szerintetek? ötletek?

2016. jan. 6. 15:13
 1/3 A kérdező kommentje:
,,mi az, hogy ő pasizik, hisz még tök fiatal " Ez a séta után volt.
2016. jan. 6. 15:17
 2/3 anonim ***** válasza:
őszinte leszek. sajnállak. az anyukájával építsd a kapcsolatot, hogy jobban megszeressen, és akkor az apa is biztosan elfogad, mert az anya meg tudja győzni. ha nagy a gáz, 18 után úgyis szabadok vagytok :) na jó ez csak vicc volt. :) minden apának nehéz elengedni a kicsi lányát, ha 18 éves, még akkor is. nem akarják hogy elvegyék tőlük... főleg ha elsőszülött a lány , de leginkább ha egyke. azt a tanácsot adom, hogy menj el egyszer kétszer az apósoddal programot csinálni... ha ez nem megy menj beszélgetni vele. hogy te nem akarod "lenyúlni" a lányát, csak szereted. és ha ezért utál, akkor nem lehet mit kezdeni... remélem tudtam segíteni
2016. jan. 6. 19:27
 3/3 anonim ***** válasza:
amúgy 17 éves még valóban fiatal, de nem egy kapcsolathoz :) 1. vagyok
2016. jan. 6. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!