Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szeret engem vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szeret engem vagy csak egy barát vagyok?

Figyelt kérdés
Van egy fiu, akivel barátok voltunk mielott elkoltoztem a családommal. Chaten tartottuk/tartjuk a kapcsolatot és megírtam neki h szeretem(szóval ő már tudja h én nem csak egy barátként tekintek rá) Nem tudom, hogy ő hogyan viszonyul hozzám, ő nem mondta meg. De annak ellenére nem szakadt meg a kapcsolat, ugyanúgy keres. Hogyan tudhatnam meg h o mit gondol rolam(nem akarok igy konkretan rakerdezni, azt mar tulzasnak ereznem) Mert ha csak egy barat vagyok akkor is megirhatta volna h o nem szeret csak mint egy baratot,nem?

2016. jan. 15. 17:23
 1/4 anonim válasza:

Egy jó tanács: SOHA ne mond egy olyan fiúnk, hogy szereted, akivel még nem jöttél össze. Egyrészt mert elijeszted, másrészt mert akkor már nem vagy olyan izgalmas, nem kell meghódítani téged és a fiúk nem szeret

Szerintem ha bármit is szeretne tőled, akkor reagált volna a dologra, de mivel figyelmen kívül hagyta, szerintem kínos neki a dolog, én nem feszegetném tovább.

2016. jan. 15. 17:41
 2/4 anonim válasza:

*A fiúk nem szeretik a nyomulós lányokat.

Bocs, ez lemaradt. 28N

2016. jan. 15. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:

"A fiúk nem szeretik a nyomulós lányokat"

Dehogynem, én vagyok az élő példa.

2016. jan. 15. 19:50
 4/4 anonim ***** válasza:

elsőnek igaza van, nem szerencsés előbb mondani a másiknak (szerintem általában nem csak fiúknak), hogy szerted, mint már jártok. pláne nem célszerű chaten szerelmet vallani (és szakítani sem), mert az nem természetes közeg, nem személyes kapcsolat, nem látod a reakcióját, nem érzed a rezgéseit és főleg fogalmad sincs, hogy miért nem válaszol, ha nem válaszol.

ugyanúgy lehet, hogy azért nem tud mit mondani, mert ő is így érez, csak nem tudja megfogalmazni, mint az, hogy nem így érez és ezért inkább nem foglalkozik vele, vagy bármi lehet és bárminek az ellenkezője.

sajnos ebből a helyzetből nehéz bármit megállapítani. csak úgy tudod meg, hogy mit érez a másik, ha sok időt töltesz vele, sokat beszélgettek. előbb-utóbb vagy magától kiderül és kérdezni sem kell, mert érzed abból, ahogy rád néz, megérint, átölel, vagy ha még így sem egyértelmű, akkor szóbahozod és megbeszélitek.

DE mit jelent az elköltözés és miért csak chaten tartjátok a kapcsolatot? mert ha ez nagy távolságba költözés, akkor bármilyen szomorú is, igazából mindegy, hogy mit érez irántad. ha csak chaten tudjátok tartani a kapcsolatot, nem tudtok személyesen találkozni, akkor ebből szinte biztos, hogy nem lesz működőképes szerelem. legalábbis 100x nehezebben, mint bárki olyannal, aki fizikailag ott van mellettetek, meg tudjátok ölelni, el tudtok vele menni korizni, bicajozni, bulizni, akármit csinálni, de mindenképpen együtt lenni.

a távkapcsolatok általában még akkor is nehezen működnek, ha a pár már előbb összejön és csak utána választja el őket a távolság. de nagy távolságból összejönni irtó nehéz és nem is biztos, hogy van értelme. szóval lehet, hogy jobban jársz vele, ha ő csak barát marad és te megpróbálsz mással összejönni...

2016. jan. 16. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!