Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lenne egy olyan kérdésem hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alex666_2 kérdése:

Lenne egy olyan kérdésem hogy megtetszett egy lány nekem. Mit tegyek? A többi lent!

Figyelt kérdés

én 19 éves fiú vagyok,a lány 16 éves. Egy héttel találkoztam vele egy diszkóban(mindig oda jár). Ott nem beszéltünk nagyon sokat,de azután majdnem minden nap irtunk messengeren.

Most hétvégén megint találkozunk ugyanott,jönnek a barátaink is. A csajnak egy kicsit nagyképű a jelleme és ezt be is ismeri...de szerintem ezt vedekezesbol teszi. Hogyan közelítsek hozzá egy diszkóban,hívjam el sétálni(s ott mitévő legyek???)

2016. jan. 30. 09:05
 1/3 anonim válasza:
Szia! Talán nem vagyok nagy szakértő, de én azt mondom, hogy add önmagadat! Legyél vele kedves, barátságos! Ha másként viselkednél, akkor álarcot öltenél magadra, és lehet, hogy mondjuk nem te tetszenél meg neki, hanem a szerep, amit játszol. Ha mindezek ellenére is elutasít, akkor nem érdemel meg téged.
2016. jan. 30. 13:16
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát...ugy látom erről a csajról lecsúsztam...a havereimmel elmentünk a diszkóba és minden fiunak kiosztottak 1-1 csajt hogy az foglalkozzon a pasival...s én persze nem őt kaptam hanem egy csajt ak -i bárkivel barmit...-

egész este nem is beszéltem a kiszemelt lánnyal...próbálkozzak még(a haverrel Egyből ossze jött....még egy csok is elcsattant,végül hazakiserte. Ugy erzem egy luzer vagyok :(((

2016. jan. 31. 03:01
 3/3 anonim válasza:
Szia, én írtam a fenti választ, és azt mondom, hogy ne legyél annyira lehangolt amiatt a csaj miatt! Hidd el, még rengeteg szép, okos lány van a Földön. Én is voltam már szerelmes valakibe, aki végül mással jött össze. Eleinte persze nagyon ki voltam akadva, de most már látom, hogy úgysem passzoltunk volna össze, és aki ilyen az annyit is ér. Higgy abban, hogy valahol valakinek éppen Te vagy az ideálja, csak még nem jött el az idő arra, hogy találkozzatok. Én is ezt teszem. 16L
2016. febr. 16. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!