Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy olyan kérdésem hogy megtetszett egy lány nekem. Mit tegyek? A többi lent!
én 19 éves fiú vagyok,a lány 16 éves. Egy héttel találkoztam vele egy diszkóban(mindig oda jár). Ott nem beszéltünk nagyon sokat,de azután majdnem minden nap irtunk messengeren.
Most hétvégén megint találkozunk ugyanott,jönnek a barátaink is. A csajnak egy kicsit nagyképű a jelleme és ezt be is ismeri...de szerintem ezt vedekezesbol teszi. Hogyan közelítsek hozzá egy diszkóban,hívjam el sétálni(s ott mitévő legyek???)
Hát...ugy látom erről a csajról lecsúsztam...a havereimmel elmentünk a diszkóba és minden fiunak kiosztottak 1-1 csajt hogy az foglalkozzon a pasival...s én persze nem őt kaptam hanem egy csajt ak -i bárkivel barmit...-
egész este nem is beszéltem a kiszemelt lánnyal...próbálkozzak még(a haverrel Egyből ossze jött....még egy csok is elcsattant,végül hazakiserte. Ugy erzem egy luzer vagyok :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!