Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan megtetszett egy lány, de. Szerintetek?
Nos iszonyatosan megtetszett egy alsóbb éves lány (eddig is tetszett, de nem ennyire!). Ismerjük egymást, köszönő viszonyban vagyunk. Az utóbbi időben, integetve, mosolyogva köszön, nem tudom, hogy most csak mint ismerős, barát vagy mert én is tetszem neki... :) Múltkor mielőtt bement a terembe megállt akkor is mosolygott megintegetett, és mondta hogy tetszik neki a pólóm.
Volt már barátnőm, de egyszerűen félek beszélni vele, még azon a szutyok fészbúkon is! Hát igen, minden bizonnyal, ha nem tetszene ennyire, akkor szerintem minden nélkül szóba állnék vele. Őszintén? Igen, félek a visszautasítástól, pedig volt már részem benne. :D
18/F
Bakker... egy újabb féltökű...menny oda hozzá azt beszélj összefüggő mondatokban, gyakorolj tükör előtt vagy mondogasd a profilképének xDxDxD
A visszautasítás azér' van a korodban megszokott helyzetben mert ekkor kell megtapasztalnod mindazt ami később a nemi identitásodban szerepet fog játszani...csak bátran
egy nálad fiatalabb fiú aki tudja mit tegyél
Na már veszett is az ügy, mondtam egyik barátomnak, hogy ez és ez van és nagyon tetszik.
Erre ő: de várjál már, neki úgy tudom barátja van.
Na akkor elő a kardot és újra meg kell ölnöm magamba mindent... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!