Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iszonyatosan tetszik egy lány de már több mint 1 éve van barátja, ti mit tennétek?
Nagyon tetszik egy lány az évfolyamomon. Kedves is, jóban is vagyunk csakhogy van barátja, ráadásul több mint egy éve... hogyan tovább? Mondták páran h hagyjam rá majd találok mást, de én nem akarom ilyen könnyen feladni... Egyébként tudja a lány hogy mit érzek, elmondtam neki. Nem reagálta túl a dolgot, nagyon aranyos volt szóval beszélget velem továbbra is mintha mi sem történt volna (főleg sajnos fb-n tudunk csak, suliban kevésbé, mivel nem szeretné egyikünk sem hogy pletyka terjedjen rólunk, főleg ő nem... máshova meg nem akar kettesben eljönni velem pont a fiúja miatt...) Amúgy 16 évesek vagyunk mindketten. A barátja asszem nemsoká 18 de nem vagyok benne biztos, csak gyanúm van hogy ki lehet a srác mivel közös képet csak egyet láttam róluk és azon se ketten vannak hanem barátokkal, nem is ők töltötték fel...
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm :)
Ui: bocs ha kicsit hosszú lett ez a magyarázkodás :S
Hagyd. Először is, valószínűleg szereti a barátját, hiszen nem szakított vele. Hidd el, hogyha túlteszed magad rajta, és magadban lezárod a dolgot, neked is sokkal könnyebb lesz, és neki is. Ismerkedhetsz új lányokkal, és biztosan találsz majd olyat, akinek nincs barátja. :)
16/L
Hagyd a sunyiba !A te erdekedben mondom ! Ha nem kapod meg azt amit akarsz szenvedsz , ha pontosan azt kapod amit akarsz akkor is szenvedni fogsz de onnantol nem lesz mibe kapaszkodnod ! Te avval hogy elcsabitanad a lany fejet te lehet hogy akkor jelenleg orulnel ,de gondolj bele hogy milyen fajdalmat okozol egy masik fiunak aki szereti azt a lanyt es raadasul egyutt vannak ! Egy ido utan nem tudnal orvendeni hidd el ennek a kapcsolatnak, mert a lelked melyen a lelkiismereted allandoan szollalna meg ,hogy mit tettel !Es evvel egyutt 2 ember elete meghet tonkre ! Es a lanyrol ne is beszeljunk !
Szoval hagyd beken a csajt !!! Ennyi !
Nekem is volt ilyen gondom de en kuzdottem /harcoltam a lanyert eveken keresztul , de kifejezni nem tudom hogy miken mentem at a lany miatt ( lelkileg ), de ugysem kaptam meg !!
Csak tapasztalatbol mondom !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!