Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány a suliban aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány a suliban aki tetszik nekem, mit tegyek gofy elcsábitsam?

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy lány a suliban, ugyanabba az osztályba járunk (4 ével ezelőt volt egy durva veszekedésünk azota nem nagyon beszélünk) és most lenne gy karácsonyi tehtség kutato és meg kért rá hogy nem táncolnák vele, és ez szertintetek egy jel hogy tetszek neki vagy mi? Egyébként nagyon szép és tetszik nekem. 13/F

2014. dec. 5. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Vsz tetszel neki, ha veled akar táncolni. 13L
2014. dec. 5. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de 9 evesen min vesztetek ossze olyan nagyon? Most konolyan oke en is 15 eves vagyok de nem tom h 9eves min lehetne olyan nagyon osszeveszni, amugy sztem igen tetszel neki

15/L

2014. dec. 6. 09:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát ugy volt, hogy akkor is tetszet nekem de én nem neki és végül már meguntam és lehordtam mindenek
2014. dec. 6. 14:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Amugy meg nem hiszem hogy tetszenék neki mert elméletileg van egy fiuja
2014. dec. 6. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!