Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tehetek féltékennyé...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tehetek féltékennyé egy fiút?

Figyelt kérdés

Van egy fiú osztálytársam,aki nagyon tetszik,és fogalmam sincs,hogy ez kölcsönös-e..sokáig azt hittem az,aztán most meg nem tudom,és elég bizonytalan vagyok.Viszont szeretném féltékennyé tenni,hátha úgy kiderül valmi,hogy esetleg érez irántam valamit.Szóval a kérdésem,hogy hogyan tehetném féltékennyé?és ne csak olyanokat mondjatok,hogy flörtöljek más fiúkkal,hanem esetleg más ötleteket is..és pl mit kéne a fiú előtt csinálnom egy másik fiúval?Mondjuk íncselkednem vele vagy úgy csinálni,mintha bejönne?(mert azért nem akarom,h egy másik fiú azt gondolja,hogy tetszik nekem...közben meg nem,csak vele teszem féltékennyé azt a fiút,aki tetszik)..szval sok sok ötletre lennék kíváncsi,főleg fiúktól,hogy nekik mi lenne az,amitől teljesen kikészülnének és féltékenyek lennének,ha látnák,h azt a kiszemelt lány csinálja..

Köszi előre is a válaszokat! ;)

2016. jan. 28. 23:21
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
De soha nem tartoztam a nyomulósok közé..teljesen normálisan viselkedem vele,néha beszélünk meg ilyesmi és kb.ennyi:D
2016. jan. 29. 06:26
 12/20 anonim ***** válasza:
szerintem jobban jár a fiú ha ez esetben otthon marad xboxozni... sok bajt megspórolhat magának
2016. jan. 29. 06:47
 13/20 anonim válasza:

9. Te meg miről beszélsz? Ne nevettessél már... Honnan vetted, te ezt a baromságot? A féltékenység a szexualitásból ered. Féltékenyek lehetünk, a kevés önbizalmunk miatt is.

Féltékeny lehetek, másnak a sikerére is. Akkor most szerelmes vagyok?

Mellesleg akinek kevés az önbizalma, de számára szimpatikus a másik az is lehet féltékenység. De a fő oka a szexualitás. Nem kell hozzá, érzelem hogy féltékeny legyek a dugó pajtimra.

Mellesleg kedves kérdező, ha ezt teszed rosszul is ki jöhetsz belőle. Utána el, könyvelhet téged rbancnak is. Először ennek, aztán másnap meg már más fszát szopnád. Na kb ezt gondolná. Én a helyedbe, meg kérdezném az egyik barátjától.

Esetleg mindig mosolyognék-rá, figyelve a reakciót. Szemeznék vele, felkeltem a figyelmét. Ha ez kölcsönös akkor minden oké.

Tehetsz egy levelet, a padjába is. Neveddel hogy lenne, kedved találkozni suli után?

Csináld azt amit, a nők szoktak ebbe a helyzetbe.

19F

2016. jan. 29. 12:57
 14/20 anonim ***** válasza:
ha féltékenyé tene 1 csaj még lehet meg is utálnám:'D de kaja, amugy meg ha jobban megy a matek en feltekeny leszek rád.
2016. jan. 29. 15:35
 15/20 A kérdező kommentje:
De értsétek meg,hogy én nem nyomulni akarok,és úgy viselkedni,mint egy k**va..hanem úgy tenném féltékennyé,hogy csak picit,és,hogy ne annyira,hogy lássa,hogy direkt csinálom..csak épp egy picit,hogy a reakcióját lássam........
2016. jan. 29. 21:58
 16/20 anonim ***** válasza:
Ezt úgy értettem, hogy ha lássa, hogy egy másik fiúval flörtölsz akkor még jobban nem mer majd lépni
2016. jan. 29. 22:02
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha másal vagy vesztet ugy
2016. jan. 29. 22:05
 18/20 A kérdező kommentje:

De nem leszek mással...csak mondjuk beszélgetek valaki mással vagy valami,és nekem tök mindegy hogyan,de valahogy féltékennyé szeretném tenni,de csak azért,hogy lássam mit reagál,mert akkor lehet mondjuk észreveszem rajta,h féltékeny vagy vmi és akkor az segít kiigazodni rajta

de mondom,tök mindegy hogyan csinálom,csak légyszíves adjatok pár ötletet,hogy a fiúkat mi teszi féltékennyé

2016. jan. 29. 23:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Igazi kis tini gyerek lány vagy. A dolgok nem így működnek. Ha mással beszélsz és ő féltékeny lesz, na az ilyen embertől menekülnöd kellene.!!! Az nem jut eszedbe hogy normálisan viselkedj és hátha megtetszel neki?
2016. jan. 30. 07:57
 20/20 A kérdező kommentje:
De én teljesen normálisan viselkedem..pont ez az..nem vagyok benne biztos,hogy tetszem-e neki,és szerettem volna kideríteni..és gondoltam,lehet,h ha féltékenyül néz,míg mondjuk más fiúval beszélgetek tök normálisan,akkor lehet,hogy tetszem neki..persze,nem biztos,csak nem tudom hogyan máshogy deríthetném ki,mert megmondani nem fogom neki
2016. jan. 30. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!