Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetek féltékennyé egy fiút?
Van egy fiú osztálytársam,aki nagyon tetszik,és fogalmam sincs,hogy ez kölcsönös-e..sokáig azt hittem az,aztán most meg nem tudom,és elég bizonytalan vagyok.Viszont szeretném féltékennyé tenni,hátha úgy kiderül valmi,hogy esetleg érez irántam valamit.Szóval a kérdésem,hogy hogyan tehetném féltékennyé?és ne csak olyanokat mondjatok,hogy flörtöljek más fiúkkal,hanem esetleg más ötleteket is..és pl mit kéne a fiú előtt csinálnom egy másik fiúval?Mondjuk íncselkednem vele vagy úgy csinálni,mintha bejönne?(mert azért nem akarom,h egy másik fiú azt gondolja,hogy tetszik nekem...közben meg nem,csak vele teszem féltékennyé azt a fiút,aki tetszik)..szval sok sok ötletre lennék kíváncsi,főleg fiúktól,hogy nekik mi lenne az,amitől teljesen kikészülnének és féltékenyek lennének,ha látnák,h azt a kiszemelt lány csinálja..
Köszi előre is a válaszokat! ;)
9. Te meg miről beszélsz? Ne nevettessél már... Honnan vetted, te ezt a baromságot? A féltékenység a szexualitásból ered. Féltékenyek lehetünk, a kevés önbizalmunk miatt is.
Féltékeny lehetek, másnak a sikerére is. Akkor most szerelmes vagyok?
Mellesleg akinek kevés az önbizalma, de számára szimpatikus a másik az is lehet féltékenység. De a fő oka a szexualitás. Nem kell hozzá, érzelem hogy féltékeny legyek a dugó pajtimra.
Mellesleg kedves kérdező, ha ezt teszed rosszul is ki jöhetsz belőle. Utána el, könyvelhet téged rbancnak is. Először ennek, aztán másnap meg már más fszát szopnád. Na kb ezt gondolná. Én a helyedbe, meg kérdezném az egyik barátjától.
Esetleg mindig mosolyognék-rá, figyelve a reakciót. Szemeznék vele, felkeltem a figyelmét. Ha ez kölcsönös akkor minden oké.
Tehetsz egy levelet, a padjába is. Neveddel hogy lenne, kedved találkozni suli után?
Csináld azt amit, a nők szoktak ebbe a helyzetbe.
19F
De nem leszek mással...csak mondjuk beszélgetek valaki mással vagy valami,és nekem tök mindegy hogyan,de valahogy féltékennyé szeretném tenni,de csak azért,hogy lássam mit reagál,mert akkor lehet mondjuk észreveszem rajta,h féltékeny vagy vmi és akkor az segít kiigazodni rajta
de mondom,tök mindegy hogyan csinálom,csak légyszíves adjatok pár ötletet,hogy a fiúkat mi teszi féltékennyé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!