Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha szerelmes vagyok az egyik haveromba? 17/F
Reménykedek hogy nem az én haverom vagy mert az is néha ölelgetni próbálna.
Amúgy meg keress egy lányt,jobb az neked.
Szerintem bízd az időre..Egy kis ideig. Az sem baj ha hónapok telnek el.
És ha nem szűnik az érzés, beszéld meg vele.
Bonyolult helyzet és ismerős. Szerintem ki kellen puhatolózni, hogy ő mit érez. Finom utalások, célzások. De akár azt is megkérdezheted, hogy neki kijön be az osztályban a legjobban. A reakciója pedig mindent elfog árulni neked.
Azt nem tudtuk meg, hogy osztálytársak vagytok-e. De ha igen, akkor lehet várnod kellene még egy kicsit. Ahogy előttem is mondták. Gondolj bele, ha mégse érez irántad semmit, akkor lehetetlen lesz elkerülni és ezek a mindennapos találkozások felfognak emészteni.
17évesen el döntötted hogy meleg leszel.
remélem a szüleid örülnek neki..
#6os vagyok.
Ja és ne foglalkozz az ilyen negatív véleményekkel. Merd felvállalni magad. Mindenkinek a saját boldogsága a legfontosabb, ha te egy másik fiúval érzed jól magad akkor légy egy másik fiúval. Ne támaszkodj ilyen ostoba véleményekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!