Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek hogy belém szeressen? Mit tart vonzónak egy fiú?
Egyszerűen légy vele kedves, jófej.
Ha nem ismeritek egymást eléggé, csak felületesen, azt még nem lehet "szerelemnek" nevezni, de attól függetlenül kialakulhat egy vonzalom közöttetek.
Ha valaki nem szeret beléd, vagy nem illeszkedtek össze, azt ne bánd. Mndenki maga dönti el, hogy kibe szeret bele, kivel érzi jól magát, bár a embereknek rengeteg probálkozásuk lehet arra, hogy "elcsavarják" a másik fejét, és megváltoztassák.
# 7
4-es. Nem szószerint, én sem úgy gondoltam, hogy döntésen alapul, épp úgy ahogy nem lehet azt sem eldönteni, hogy valakit rávegyél arra, hogy beléd szeressen.
De azért nem is olyan véletlen dolog ez, és sokan tudatosak arra, hogy kihez vonzódnak vagy kivel érzik jól magukat, és nem "erőlteti", csupán ismeri önmagát, tudja hogy mit szeret, és azért dönti el, mert érzi hogy nem árasztotta el őt az a véletlen érzés.(persze szerelem sok-sok mindenki között létrejöhet, ha sokféle emberhez közel kerülnék, de épp az, hogy valamilyen szinten az ember is tartozkodik másoktól és attól, hogy kit enged igazán közel)
Azért gondolom lehet abban is külömbség, hogy vannak akik úgy szeretnek, hogy még nem tudják, hogy mit akarnak, nem alakult ki bennük, és vannak akiknél úgy néz ki a dolog, hogy (elmondásuk szerint) szinte bárkibe szerelmesek lesznek bárhol, szerintem közrejátszhat, hogy nem tudják eléggé, hogy mit akarnak, és sok mindent szeretnének, van ilyen:D Persze nem "írányitja" az érzéseit, csak megismeri.. kapcsolatokban való részvételekben, megismeri azt, hogy nosza, mire is vágyott épp?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!