Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek hogy belém szeressen? Mit tart vonzónak egy fiú?
Nem én vagy ő irányítjuk* bocsi xd
Jah és még azt szerettem volna hogy volt 1 érdekes face beszélgetésünk és nem tom jelenthet e valamit..aki szeretné annak instán szivesen átküldöm a screenshotot de kb igy nezett ki:
Ő:Játszunk kérdezz feleleket
Én:De hát akkor olyat fogsz kérdezni :"D
Ő:Nem,nem fogok na kezdjük,ki tetszik neked?
Én:Áh tényleg nem olyat kérdeztél x"D
Jelent valamit hogy az első kérdése rögtön ez volt?
Nem én vagy ő irányítjuk* bocsi xD
Amúgy még azt szerettem volna h volt 1 face beszelgetesunk ami nem tom jelenthet e valamit..aki szeretne annak szivesen atkuldom instan a screenshotot de kb igy nezett ki:
Én:De hát akkor olyat fogsz kérdezni :""D
Ő:Nem,nem fogok,na kezdjük,ki tetszik neked?
Én:Áh tényleg nem kérdeztél olyat :"D x"D
Jelent valamit hogy rogton ezzel kezdte?(bocsi az eket nelkuli irasert csak sietek)
Nem én vagy ő irányítjuk* bocsi xd
Jah és még azt szerettem volna hogy volt 1 érdekes face beszélgetésünk és nem tom jelenthet e valamit..aki szeretné annak instán szivesen átküldöm a screenshotot de kb igy nezett ki:
Én:De hát akkor olyat fogsz kérdezni :"D
Ő:Nem,nem fogok na kezdjük,ki tetszik neked?
Én:Áh tényleg nem olyat kérdeztél x"D
Jelent valamit hogy az első kérdése rögtön ez volt?
Istenem, már szinte fáj, hogy mennyire gyerekesen viselkedtem. Erre a fiókomra is kár volt visszatévednem. :"D
Ha esetleg bárki rátalálna erre a kérdésre és érdekelné, hogy végül lett-e valami;
2016 nyarán összejöttünk, 3 hónapig tartott a kapcsolatunk. A szakítás oka csupán annyi volt, hogy rájöttünk sok tekintetben mégsem illünk egymáshoz. Azóta mindketten továbbléptünk és külön utakon járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!