Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetek féltékennyé egy fiút?
Van egy fiú osztálytársam,aki nagyon tetszik,és fogalmam sincs,hogy ez kölcsönös-e..sokáig azt hittem az,aztán most meg nem tudom,és elég bizonytalan vagyok.Viszont szeretném féltékennyé tenni,hátha úgy kiderül valmi,hogy esetleg érez irántam valamit.Szóval a kérdésem,hogy hogyan tehetném féltékennyé?és ne csak olyanokat mondjatok,hogy flörtöljek más fiúkkal,hanem esetleg más ötleteket is..és pl mit kéne a fiú előtt csinálnom egy másik fiúval?Mondjuk íncselkednem vele vagy úgy csinálni,mintha bejönne?(mert azért nem akarom,h egy másik fiú azt gondolja,hogy tetszik nekem...közben meg nem,csak vele teszem féltékennyé azt a fiút,aki tetszik)..szval sok sok ötletre lennék kíváncsi,főleg fiúktól,hogy nekik mi lenne az,amitől teljesen kikészülnének és féltékenyek lennének,ha látnák,h azt a kiszemelt lány csinálja..
Köszi előre is a válaszokat! ;)
"pl mit kéne a fiú előtt csinálnom egy másik fiúval?"
Huhúúúúúú!!! :-DDD
#6:ezt hogy érted?
#7:köszi,de erre a szintre nem süllyedek le..tudod azért vannak még határok,főleg,hogy egy egyházi iskolába kicsit magasabb értékrenddel rendelkeznek a gyerekek,mint,hogy ilyeneket csináljanak
#9:Nyomulni semmiképpen nem akarok,soha nem is akartam :) szval én nem úgy akarnám féltékennyé tenni..de akkor hogyan?mert mondod,h ne ilyen gyerekes dolgokat csináljak?de akkor mi mást lehet?most megint összezavarodtam,h esetleg lehet,h tetszem neki,de ha féltékennyé teszem,akkor azt látni fogom rajta,nem???csak mert így elég tanácstalan vagyok..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!