Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyit számít a nagy mell?
Figyelt kérdés
Úgyértve: sexnél, vonzalomnál.... Légyszi ìrjatok kort is!2016. jan. 19. 15:25
11/18 anonim válasza:
Rengeteget! Imádom a nagy melleket, anélkül szerintem nem is szép egy lány, lehet bármilyen egyéb téren az alakja, arca, akármi.
12/18 anonim válasza:
Szerintem is nem hátrány ha egy nő szép nagy idomokkal van megáldva! Az egy buta általánosítás, hogy a nagy mell lóg mert van egy csomó dús idomú lány akinek feszesebb a melle (nem a szilikontól) mint a kicsiké. Én szerintem kevés vonzóbb dolog van egy szép nagy mellnél plusz persze nem hátrány ha a többi testrész is rendben van. Persze a kis mellek is lehetnek szépek nem erről van szó. De nem csak a mell fontos hanem a lány "egésze". Szerintem. 24/F
13/18 anonim válasza:
Harmincéves koromig a női mell nyelvtani fokozása így hangzott:
Nagy, nagyobb, éppen jó.
Ma már a visszafogottabb méreteket kedvelem.
57F
14/18 hello20 válasza:
16-24 éves korig fog az max számítani inkább legyél kedves okos jövőbe nagyobb felnőttként nem a nagy mell fog bejönni a fiúknak .(de ha rúd táncos vagy prosti vagy modell akarsz lenni akkor mindig jól jön)
15/18 Scav válasza:
Annyit számít a nagy mell nálam, hogy hátrányként van elkönyvelve.
32F
16/18 anonim válasza:
Kifejezetten a nagy,természetes melleket szeretem :)
F40+
17/18 Tegez válasza:
Egyáltalán nem lényeges! Az számít csak, hogy kié az a cici !!!!
18/18 anonim válasza:
Szerintem csakis a nagy természetes mellek a szépek. Sőt, gyönyörűek! A külső szempontok közül ez az egyik legfontosabb, hogy egy lánynak szép nagy mellei legyenek. A fenéknélpéldául ezerszer fontosabb!
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!