Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Mennyit számít a nagy mell?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyit számít a nagy mell?

Figyelt kérdés
Úgyértve: sexnél, vonzalomnál.... Légyszi ìrjatok kort is!

2016. jan. 19. 15:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
67%
Nem feltétlen mérvadó. Számomra elég az, ha belefér a kezembe. ;)
2016. jan. 19. 15:26
 2/18 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem számít, sőt engem kicsit jobban is vonzanak, nekem a fenék a mérvadó:) 21/F
2016. jan. 19. 15:30
 3/18 anonim ***** válasza:
Nemtom szerintwm jobb a nagy de a kozepes is de a nagyon lapso nem jön be
2016. jan. 19. 15:36
 4/18 anonim válasza:
nekem is a fenék jön be, az ilyen dolgokat lehet formálni, mint alak, fenék, stb. mellet azt nem tudom, nem hiszem, de nem kell, nem muszáj hogy nagy legyen, van akinek szinte nincs is, mondjuk főleg alacsonyabb csajoknál, nem is olyan nagy probléma
2016. jan. 19. 15:38
 5/18 anonim ***** válasza:
52%
Engem a kis mell vonz nagyon :)
2016. jan. 19. 15:39
 6/18 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon számít hogy nagy melle legyen. Persze egy éjszakára nem számítana, csak legyen markolandó feneke. De párkapcsolatnál már egy idő után zavarna,és félnék hogy más nőt is megkívánnék.
2016. jan. 19. 15:44
 7/18 anonim ***** válasza:
48%
Nagy mell az nálam hátrány
2016. jan. 19. 15:45
 8/18 Firedoom ***** válasza:
36%
Nekem a kis mellű lányok tetszenek, de ezt hiaba irom, ugyis az lesz, hogy "nem igaz, csak batoritas keppen mondja" vagy hasonlok
2016. jan. 19. 15:46
 9/18 anonim válasza:
33%

Hát... Volt egy idő, amikor azt mondtam, hogy nekem a kismellű lányok tetszenek. Első barátnőm mellei kimondottan nagyok voltak, imádtam. Másodiké kicsik, a harmadiké még kisebb, de ő pont egy olyan lány volt, akiről mindigis fantáziáltam:

Magas, vékony, kicsi, formás cicik. Neki nagyon jól is állt, de mégis mellette fogadtam meg, hogy következő barátnőnek csakis nagymellűt. :/ 23

2016. jan. 19. 15:57
 10/18 anonim ***** válasza:
47%

Ez az egyik legfontosabb a külső tlajdonságok közül számomra, hogy egy lánynak nagy és igazi mellei legyenek. Mindennél jobban imádom, rajongok a nagy, pláne a nagyon nagy mellekért! A kis mellek engem taszítanak.

25

2016. jan. 19. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!