Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kene tennem?
Figyelt kérdés
Van egy srac 20 eves nagyon szeretem en 15 eves vagyok!volt mar nalunk es mi is voltunk nala egyszer jott hozzank es este tesomekkal elmentek bulizni de nem maradtak sokaig ezert hazajottek teosm es a haverjai elmentek aludni a srac meg odajott hozzank es a sotetben beszelgettunk utana meg megmassziroztuk egymast.amikor a nyaralojaban voltunk akkor egyik este vele aludtam es hat fogdostuk egymast en reszeg voltam es en tobbet is akartam volna meg ereztem h o is de leallitott utana csak atkarolva fekudtunk mikozben simogatott.masnap pedig kb ugy tett mintha nem tortent volna semmi en is ugy tettem.csak annyira szeretem es megakartam volna vele beszelni ezt az egeszet de nem akartam rairni mert azt vartam h o fog es azota tobbszor beszeltunk meg volt is nalunk csak akkor az egyik haverja kezdett el ramnyomulni es ezert nem tudtam vele beszelgetni kettesben.2016. jan. 10. 22:26
1/18 anonim válasza:
15 évesen részegen ágyba bújsz egy 20 évessel? Remélem jó nagy r.banc lesz belőled, feltéve, hogy még nem vagy az!
2/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok r***nc es nem is tervezem h az leszek!ertelmes es hasznos valaszokat kerek elore is koszonom!
2016. jan. 10. 22:39
3/18 anonim válasza:
De erre nem lehet értelmes es hasznos valaszt adni. Es sztem semmit se akar toled.
4/18 A kérdező kommentje:
Kossz!
2016. jan. 10. 22:49
6/18 A kérdező kommentje:
Nem szegyellem sot...!ne torj mar felettem palcat ha nem is ismersz!szeretem azt a fiut es nem bujok ossze fuvel-faval!ertelmes,itelet mentes valaszokat varok
2016. jan. 11. 15:11
8/18 A kérdező kommentje:
Beloled meg egy rosszindulatu,utolso mocskolodo szemet ja bocs mar az vagy!
2016. jan. 11. 22:26
10/18 A kérdező kommentje:
Dragam csak azzal nagy aki megerdemli en nem hiszem hogy valaha bantottalak volna!feltettem egy kerdest es normalis valaszokat szerettem volna nem pedig azt hogy lehurrogjak az embert mert szerelmes valakibe
2016. jan. 11. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!