Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezeljem mindezt mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem mindezt mit kene tennem?

Figyelt kérdés
Jóreggelt sokat gondolkodtam az elmult napokban azon hogy hogyan is kezeljem ezt a kialakult helyzetet mindekozben mindig ugyan oda jutottam ki h nem tudom mitkene tennem ezert kerek most egy kis segítséget arrol lenne szo h mar par fiú a szemembe mondta h szeret csak hogy nekem van baratom visszont ha vizautasitom őket lelkiismeretfurdalásom lesz tudom h nékik a visszautasítás dolog faj empatikus ember vagyok "sajnos" igy ha megbantom őket olyan érzésem lesz mintha ok bantananak meg engem főként h megpróbáltak rajuk barátként tekinteni de negyszeruen nem megy erzem rajtuk az érzés es amikor a szemukbe nezzek szinten ugyan azt a lángot lattom igy visszont kisebb felangolasok jonnek elo részemről ennek jelent nem mutattom ki kinos találok h van baratom akit szeretek megis olyan mintha megcsalnam evel a felangolas dologgal elege gaznak tartom hogy nem tudom mit tegyek sokat gondolkodtam de mondom mindig egy pontnál kotottem ki ha nem talalkozom veluk mint baráttal Facebookon vagy masol irnak ram letiltani meg oknelkul nem fogom őket. Igazándiból ase nagyon ertem miert vanak ugy oda ertem én is csak egy vagyok a sok közül nem talalom magam se szépnek se semmi ilyesminek annak ellenere h sokan mondtak mar h lehetne tobb önbizalmam is mert khm.."egesz szep leányzó vagyok" ezen mindig csak mosolygom nem igazan hiszem el na mindegy nem ez a lenyeg hanem az h ase igazan ertem most hirtelen miert lettem mindenkinek ilyen fontos.. Ano senki se nézet felem a kutya nem kérdezte meg tolem h h vagy most visszont ugy "fel kaptak" mintha valami "világsztár lennek" nagyon hálás lennek ha valaki tudna segiteni nekem kérem privibe legyenek szívesek irni koszonom.

2015. dec. 21. 08:17
 1/2 anonim válasza:

hát ez velem is így volt. általános suliba senkinek sem kellettem, átmentem gimibe, lett barátom, és többen is írtak rám. talit kértek meg minden. de elutasítottam őket. és arra gondolta,. hogyha a barátom lenne az én helyzetemben, az nekem hogy esne ha ő máshogy válaszolna. hát bizony rosszul. tedd fel magadnak a kérdést. neked hogy esne???

az pedig hogy sokaknak tetszel, lehet hogy csak testi. kívülről mindenki szép, csak valaki belül már rohadt :)

a barátod azért van veled, mert kívül belül szeret. tapasztalatból mondom, mert én elrontottam de barátom megbocsátott.. ha boldog akarsz lenni, felejtsd el a többi pasit :)

2015. dec. 21. 10:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen:)
2015. dec. 21. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!