Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm előttem csókolózott a sráccal, aki tetszik. Hogyan kezeljem a helyzetet?
Buli alatt összejönni? Ne haragudj, de ez krvára szánalmas....Komoly ember még csak nem is ismerkedik bulikban, ezer alkalmasabb hely van erre....
Az ilyen kapcsolatok max. néhány hétig tartanak, de nem érdemes a srácra várnod...hülyének nézett.....ahogy a barátnőd is.
Hát ha tényleg tudta, hogy tetszik a srác akkor igazad van és haragudj rá.
De én jártam már egyszer hasonlóképp. A barátnőm csak úgy mellékesen megjegyezte, hogy milyen helyes az xy pasi, én egyetértettem vele. Devilyen beszélgetés csomószor lezajlik köztünk, és nem gondoltam hogy iránta érez is valami komolyabbat. Szóval lényegében ugyanígy én is csókolóztam a fiúval, rendes volt és kedves, boldog voltam. De mint Kiderült borzasztóan megbántottam vele a barátnőmet, pedig nekem eszembe se jutott. Remélem érted... Ne haragudj rá nagyon, mégiscsak a barátnőd. Pasi miatt sose legyen vége barátságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!