Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem a helyzetett?
Szóval az van hogy van egy fiú akit már elsős korom óta ismerek ben volt soha se jó viszonyunk, hetedikes koromba ki költöztem Külföldre jó pár hónapig nem beszéltem senkivel a régi osztályomból, egy nap rám ír ez a bizonyos fiú... Oké normálisan chattelünk. Pár nap múlva rám írt hogy Bomba nő lettem meg hogy tetszem neki, meg meg kért hogy legyek a barátnője, a válaszom nem tudom volt,pár perc után el kezd írogatni szinte perverz dolgokat xD Mondtam neki hogy én nem szeretnék járni vele meg minden, akkor ezzen besértődött és nem is írt jó 2 hónapig, aztán rám ír megint hogy nem e akarok találkozni vele mert meg akar csókolni neg minden >.< Tanácstalan vagyok
16/L
Pedig roppant egyszerű!
Akarsz tőle valamit, vagy nem.
Jaj de gyerekes a srác..
Ha nem szeretnél tőle semmit, mondd meg neki kerek perec hogy nem szeretnél tőle semmit.
Én nem lennék tanácstalan.
Perverz dolgokat ír, meg azért akar találkozni, hogy megcsókoljon. Nem érdekled, csak próbálkozik. Gondolom, egyszerre több lánynál is. Nem vesz komolyan.
Keress egy kedves fiút.
Köszönöm a válaszokat.
De már többször is írtam neki hogy nem akarok vele együtlenni de nem használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!