Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem? Megismerkedte...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Megismerkedtem egy fiúval, csókolóztunk is, de nem érzek iránta semmit. Részletek lent!

Figyelt kérdés
Az első szerelmem több, mint egy hónapja szakított velem, és egy 17 éves fiú, aki ismeri őt rámírt. Kiderült, hogy odáig van értem, utálja a volt pasimat. Már fél éve vár rám, és mondta, hogy bármennyit képes rám várni. Találkoztunk tegnap, csókolóztunk többször is, de nem éreztem semi fellángolást. Meg is mondtam neki, és teljesen összevan zuhanva. Ha vele járnék tuti nem kéne aggódnom, hogy félrenéz, de ha nem erzek iránta semmit. Csak az a gáz, hogy nem bírom otthagyni, bűntudatom van, hogy hiú ábrándokban tartottam és átvertem. Ezért arra gondoltam megpróbáljuk újra. De nem tudom mi legyen, hiszen szüleim se támogatják, mert szakmunkásnak tanul, de munka mellett leérettségizik. Mit tegyek? 15/L
2015. dec. 29. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne rögtön járjatok inkább elösször viselkedjetek úgy mint a barátok és egyre többet lesztek együtt és utánna lehet hogy később valami szövődni fog. De ezt mond meg neki is és lassítsatok a tempón.
2015. dec. 29. 11:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legtisztabb, ha megmondod neki, hogy nem erzed a szikrat, es nagyon sajnalod, de nem akarid tovabb hiu abrandokban tartani. Jobb ha most tisztazodik, mint 5 randi mulva...
2015. dec. 29. 12:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Folytassátok lassan,barátként.Lehet hogy bele szeretsz majd.Itt vagyok példának.

Fél évvel ezelőtt kiderült hogy az egyik fiú osztálytársamnak tetszem.Én csak barátként tudtam tekinteni rá.Sokat találkoztunk és már járunk.

2016. jan. 1. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!